Avira Free Antivirus for Windows

0
2125

AntiVir har skabt et lille og smart antivirus program som faktisk er både hurtigt og effektivt. Avira AntiVir Personal trækker ikke på lige så mange system ressourcer som f.eks Norton AntiVirus eller McAfee og du får en god anti-virus beskyttelse stadigvæk.

Avira AntiVir Personal er freeware baseret og er lynhurtig til at scanne din computer for vira, trojanske heste, backdoor programmer, hoaxes, orme, dialers og andet malware. Du kan sætte AntiVir til automatisk at scanne din computer hver dag, og mens programmet scanner i baggrunden kan du sagtens arbejde i Office eller surfe på Internettet.

En smart funktion ved Avira AntiVir Personal er, at programmet konstant tjekker de hjemmesider du surfer rundt på. Hvis en hjemmeside indeholder et ondskabsfuldt script, så popper Avira AntiVir Personal straks op og advarer dig inden du loader siden.

De konkret moduler som du kan finde i denne freeware version af Avira AntiVir Personal er følgende:

  • AntiPhishing som beskytter proaktivt imod phinsing angreb
  • ProActive som identificerer ukendte vira og malware via deres adfærdsmønster
  • Web Protection besjytter imod falske og ondsindede websiter
  • RescueSystem hjælper med at skabe en bootable rescue CD du altid kan boote din computer med
  • AntiDrive-by forhindrer at virus downloades til din computer imens du surfer på nettet
  • Mail Protection forbedrer din e-mail klients antispam filter og filtrerer ubrugelige e-mails fra

For at være på forkant med de nyeste virus trusler, så bliver Avira AntiVir Personal opdateret hver eneste dag. Det tager godt nok 1-2 minutter og resulterer i en ret irriterende pop-up reklame for AntiVirs købe-produkter.

Men kan du leve med at skulle klikke en uskadelige pop-up væk, så er Avira AntiVir Personal bestemt en fornuftig freeware løsning.

Download programmet

Tidligere artikelShotcut
Næste artikelAngry Birds 2