SuperAntiSpyware Free Edition

SuperAntiSpyware Free Edition er en grundig spyware-scanner på markedet og udviklet til at fjerne trusler på din computer.Spyware forpester mange computere og er blevet noget som de fleste Internet og computerbrugere er blevet rigtigt trætte af.

Vi har fundet SuperAntiSpyware Free Edition og eftersom det findes i en freeware version, så vil vi tilbyde vores brugere muligheden for at vurdere programmet.

Vores test af SuperAntiSpyware Free Edition viste at programmet faktisk fandt en del spyware materiale som f.eks McAfee Anti-Spyware ikke fandt – det skal dog nævnes at den type spyware ikke var af kritisk beskaffenhed, men ikke desto mindre var det spyware. SuperAntiSpyware Free Edition har en fornuftigt design og mulighederne er ikke overvældende, men passende.

  • Du kan selvfølgelige scanne din computer for spyware eller sætte et forudbestemt tidspunkt for en scanning SUPERAntiSpyware starter så automatisk med at scanne på det angivne tidspunkt).
  • Du kan også tjekke det “Karantæne” område som SuperAntiSpyware Free Edition har defineret på din harddisk og som indeholder potentielle spyware-trusler. Enheder som er sat i karantæne kan ikke afvikles og er på en måde “inaktive” – du kan derfor med ro i sindet slette i karantæne-området uden at det påvirker din computer.
  • SUPERAntiSpyware kan scanne din computer efter alt slags spyware inklusiv: Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers, Parasites, Rootkits og mange andre former for trusler.
  • Når du scanner med SUPERAntiSpyware, så inddrages alle områder på din computer inklusiv: harddisken, hukommelsen, registreringsdatabasen, alle biblioteker, tilsluttede USB eller harddisk enheder etc.

SUPERAntiSpyware findes i 2 versioner – en freeware version som er designet til private brugere og en version som er forbeholdt professionelle og virksomheder.

Download programmet