ClamWin Free Antivirus

ClamWin Free Antivirus er et anti-virus program som er baseret på open-source teknologien og derfor gratis at bruge.

ClamWin Free Antivirus kan afvikles på de fleste Windows styresystemer inklusiv: Windows 98/ME/2000/XP/2003 og selvfølgelig Windows Vista og Windows 7, Windows 9 og Windows 10.

Download programmet

Vi har valgt at introducere ClamWin Free Antivirus til vores brugere, da programmet faktisk er gået hen og blevet ret populært. Man kan sige en del gode ting om ClamWin Free Antivirus, men rent grafisk er det ikke noget særligt. Funktionerne er uhyre enkle og dermed også den grafiske præsentation – men kan du leve med det, så har ClamWin Free Antivirus andre gode ting at byde på.

  • ClamWin Free Antivirus kan scanne din computer for både virus og spyware.
  • Har du først installeret ClamWin Free Antivirus, så bliver din version automatisk opdateret med de nyeste virus definitioner (så du er på forkant med de nyeste virus trusler).
  • Et lille Add-in program til dit Microsoft Outlook gør at du kan scanne din indgående e-mails for virus og spyware.
  • Skal man kritisere ClamWin Free Antivirus på nogle punkter, så skal følgende nævnes:
  • Det kan tage ret lang tid at scanne nogle gange og det har en tendens til at gå en smule udover din computers ydeevne imens.
  • Brugervenligheden er ikke i top og man kan godt blive lidt træt af det lidt simple design og grafik.

Dog skal det nævnes at den tekniske support til ClamWin Free Antivirus virker rigtig fornuftig. Vi fik svar fra support afdelingen indenfor få timer og det selvom vi her taler om et freeware program.

Så har du mod på at prøve et alternativ til de kommercielle anti-virus programmer, så er ClamWin Free Antivirus et forsøg værd.