Revo Uninstaller

0
643

Revo Uninstaller kan hurtigt afinstallere ubrugte og unødvendige programmer, så du på den måde kan skabe mere plads på harddisken – men vigtigst af alt kan du fjerne alle spor af pågældende programmer i Microsoft Windows. Det kan ofte slanke registreringsdatabasen og give en mindre forbedring af ydelsen i Microsoft Windows.Revo Uninstaller scanner før og efter du afinstallerer et program, så alt fra filer, mapper, registreringsnøgler, henvisninger og genveje til programmet slettes. Med Revo Uninstaller er du sikker på, at det pågældende program bliver helt slettet.

Den standardfunktion i Microsoft Windows som hedder “Tilføj/Fjern Programmer” anvendes af de fleste computerbrugere til at fjerne programmer med. Desværre er denne løsning ikke speciel grundig i oprydning af alle de filer som er tilknyttet de programmer som fjernes.

Her skinner Revo Uninstaller igennem, da programmer i den grad sørger for en grundig analyse og efterfølgende komplet afinstallation af programmet + de registreringer som det har efterladt i systemfilerne i Microsoft Windows.

Tidligere artikelK-Lite Codec Pack Full
Næste artikelCobian Backup