Avira Internet Security Suite

0
325

Avira Internet Security Suite 2015 leverer stærk virusbeskyttelse og en mængde andre ekstraydelser.Den centrale antivirusteknologi er udmærket og normalt scorer Avira særdeles godt hos de uafhængige testlaboratorier. Den opnåede f.eks. en femteplads ud af 22 i september 2014 AV-Comparatives Real World Protection test (det samme som Bitdefender), med en særdeles ærefuld scoringsrate på 99.2%.

Programmet leverer imidlertid også en kompetent browserbeskyttelse ved at spore og blokere ondsindede hjemmesider, endog før end de kan indlæses og den forhindrer drive-by downloads. Integration med Avira Protection Cloud forøger systemydelsen og ukendte filer bliver klassificeret og undersøgt i real-time.

Det lille modul Browser Tracking Blocker hjælper til med at forsvare din privatsfære online ved at forhindre mere end 600 netværk i at registrere dine internetaktiviteter.

Website Safety Advisor tilføjer ikoner til dine søgeresultater (hvis de udføres via Avira søgemodul) og advarer dig mod potentielt farlige hjemmesider, før du klikker dig ind på dem.

Integration med det gratis modul Avira SocialShield hjælper til med at beskytte dine børn på Facebook, Twitter, Googlet og andre sociale netværk.

Avira Internet Security Suite indbefatter også Aviras modul System Speedup til at fintune din computer for at opnå maksimal ydelse og generelt en hastighedsforbedring.

Programmet findes desværre ikke på dansk endnu, men den engelsk version er særdeles brugervenlig i sin brugerflade.

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her