Opera – den hurtigste browser?

0
720

De fleste IT-brugere er vant til at færdes i Internet Explorer eller Firefox, når de er online og på nettet. Men især Internet Explorer er begyndt at blive tungt at danse med og loader en del sider ret langsomt. Ind fra venstre kommer så Opera og påstår, at den som browser er hurtigst på markedet – kan det passe?

Opera har netop frigivet din browser, af samme navn, i version 10.5. Opera selv påstår at Opera nu er den hurtigste browser ved hjælp af ny teknologi og enkle funktioner.

Især denne nye teknologi, Opera Carakan JavaScript, skulle render JavaScript kode op til syv gange hurtigere end de traditionelle browsere – resultatet er, at web-sites vil loader langt hurtigere i Opera.

Test af Opera 10.5

Du kan downloade Opera 10.5 direkte fra Alt-til-Windows.dk. I løbet af installationen anbefaler vi at du vælge Standard indstillinger og undlader at gøre Opera til dine foretrukne browser. Så kan du altid afinstallere Opera, hvis browseren ikke falder i din smag.

Første gang du åbner Opera vil du se en enkel browser, der alligevel formår at medtage alle de vigtigste ting i et funktionelt design. Opera er en hurtig browser og da vi testede version 10.5 på en del store danske sider som f. eks EkstraBladet.dk, DR.dk og TV2.dk, så loadede Opera siderne hurtigere end både Internet Explorer 8 og Firefox 3.6. Prøv selv!

De væsentligste egenskaber ved Opera 10.5

– Med Opera Carakan JavaScript kan Opera loade Internet-sider langt hurtigere end tidligere
– Med Opera Turbo kan Opera komprimere indholdet på siderne og dermed sørge for at hastigheden forøges yderligere
– Med Fraud Protection beskytter Opera dig imod falske sider, der forsøger at snyde sine besøgende – nu skal alle sider valideres for deres seriøsitet
– Opera 10.5 er optimeret til Windows 7 og understøtter alle funktioner i styresystemet
– Der medfølger en e-mail klient som du gratis kan benytte sammen med Opera 10.5.

Tidligere artikelSådan fjerner du en dual-boot fra Windows
Næste artikelAdgang til The Pirate Bay i Windows 10

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her