Avast Premium Security

0
340

Avast Premium Security er et antivirusprogram, der er udviklet af Avast Software. Tidligere fandtes der flere forskellige programmer, der gik under navne som Avast Pro, Avast Internet Security og Avast Premier, som nu altså et slået sammen til ét produkt, nemlig Avast Premium Security. Det er rettet mod private såvel som virksomheder, da det fås i flere udgaver.

Avast Premium Securitys fornemmeste opgave er at holde din computer fri for malware, derfor tilbyder de en lang række sikkerheds-, privatlivs- og ydelsesrelaterede funktioner, der alle har til formål at beskytte dine personlige oplysninger og sikre, at dit system kører helt uden problemer. Dette opnår Avast Premium Security ved hjælp af 4 overordnede funktioner:

Antivirus

Antivirus-delen, der består af 4 stærke beskyttelsesskjolde, har til formål at forhindre enhver på din arbejdsplads i at sende eller modtage inficerede mails. Ligeledes sætter antivirus-softwaren en stopper for download af skadelige filer, ligesom den blokerer adgangen til potentielt skadelige websteder.

Firewall

Avast Premium Security er naturligvis udstyret med en firewall. Firewallen er uigennemtrængelig og har til hensigt at beskytte dine data – uden i øvrigt at hæmme din virksomhed eller dig selv. Det er nemt at justere alle funktioner i firewallen, så du kan indstille dem efter dine specifikke behov. Firewallen hjælper dig med at regulere netværksadgangen, og det er også her, der holdes styr på, hvilke apps der er administreret for nyligt.

CyberCapture

Hver dag udvikles der i omegnen af 360.00 slags malware. Det er en svimlende mængde. Avast Premium Securitys CyberCapture har til formål at analysere mistænkelige filer. Ligeledes analyserer den ”zero-day”-trusler fra hele verden, så du kan være i tryg forvisning om, at din virusdatabase altid er fuld ud opdateret.

Smartscanning

Avast Premium Security har en indbygget smartscanning, der er designet til at fungere uden at hæmme din computer. Men det betyder ikke, at den ikke er grundig. Den springer blot ikke-sårbare dele af din computer over, således at den sparer dig tid, samtidig med at den maksimerer sin effekt. Det betyder, at du kan køre scanninger af din computer, mens du bruger den.

Avast Premium Security sikrer dig privatliv på nettet

Lækage af personfølsomme oplysninger er desværre ikke et særsyn i dag. Derfor vil mange virksomheder gerne gå den ekstra mil for at sikre, at deres data forbliver deres egne og ikke bliver delt på nettet.

Avast Premium Security har funktioner, der hjælper dig med at sikre dine data. Alene et standardprogram fra Avast giver adgang til en administrator til adgangskoder, et webcam-skjold samt en databeskytter. Du kan desuden tilkøbe ekstra funktioner, således du kan anonymisere din surfing, ligesom du kan låse op for visse begrænsninger, der måtte findes i dit land.

Ønsker du yderligere anonymitet på nettet, kan Avast Premium Security også hjælpe dig med det. Du kan nemlig tilkøbe både en VPN-tjeneste og en AntiTrack-tjeneste, der sikrer at dine oplysninger ikke deles med annoncører eller andre, der kunne drage økonomisk fordel af dig og dine oplysninger.

Er Avast Premium Security værd at investere i?

Ja, helt bestemt. Det giver en lang række gode sikkerhedsløsninger, der både kan komme private og mindre virksomheder til gode. Dertil er det indrettet således, at det er let at bruge. Måske navnlig i en virksomhed, hvor man ikke har samme kontrol, som når man blot er herre over sin egen computer. Men med Avast Premium Security er du forsikret mod ’uforsigtige’ kollegaer, der ikke helt har det store kørekort i IT. Denne anmeldelse er skrevet i samarbejde med Avast-Antivirus.no som er en norsk samarbejdspartner, der specialiserer sig i anmeldelser og salg af Avasts softwareprogrammer.

Tidligere artikelBitdefender Small Office Security
Næste artikelTrend Micro Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her