Et kig på avast! 2014 Free Antivirus

0
361

AVAST Software har officielt frigivet deres første beta-versioner af avast! 2014 Free Antivirus, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus. Så det er stort set hele porteføljen af deres sikkerhedsprogrammer.

Klik videre her, hvis du er interesseret i de nyeste versioner af Avast Antivirus og Avast Internet Security.

Vi tager et hurtigt kig på de forbedringer og fornyelser som disse 2014 versioner AVAST lover de vil bringe.

Som udgangspunkt, så lover AVAST at de nye produktversioner ikke blot er gammel vin på nye flasker – mange områder vil indeholder forbedringer og nye funktioner.

Her er vores bedømmelse:

I version 2014 introducerer AVAST teknologien DeepScan i alle programmerne. DeepScan hjælper alle versioner af avast med at tage fornuftige beslutninger om hvordan ukendte filer og data skal håndteres – i stedet for at smide alle ukendte filer i karantæne i “sandbox”, så analyseres alt data nu på en forbedret måde. Det vil også resulterer i færre fejlagtige “false positive”, hvor reelle filer og data ender i karantæne.

Opdateringer til de forskellige versioner af avast 2014 vil blive streamet på en hurtigere og nemmere måde – nemmere måde forstået sådan, at du ikke bliver forstyrret i dit arbejde og er nødt til at tage stilling til om dit avast program skal opdateres eller ej.

Du vil også opleve forbedringen “Cloud Scanning” som, kort fortalt, handler om at mange trusler og malware nu bliver opdaget langt hurtigere i cyberspace og dermed er avast gearet til at håndtere de trusler langt mere kompetent, hvis de nogensinde truer din computer.

Af web-teknologier byder avast 2014 også på en del nyheder. Funktionen “Do-Not-Track” sørger for, at en tredjepart, program eller cookie, ikke kan overvåge din adfærd og færden på internettet.

SafeZone teknologien åbner automatisk et sikkert browservindue, hver gang du skal til at logge på din netbank eller shoppe i en webshop. Det sikre browservindue kan ikke opsnappes af hackere og cyberkriminelle, så du kan foretage alle dine transaktioner med ro i sindet.

Tilbage i selve avast sikkerhedsprogrammerne får du også mulighed for at oprette en “Rescue Disk”, der omdanner en DVD, CD eller USB til en slags boot-disk. Du kan altid starte din computer op med denne boot-disk i og foretage en scanning og genopretning af beskadigede systemfiler.

Vores indtryk af avast Free Antivirus 2014, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus var, at de var nemme at installere og scanningerne forløb kvikt og smertefrit. Hvis du tester 2014 versionerne, så husk de er stadigvæk i beta og kan indeholde småfejl.

Download Avast Internet Security

Download Avast! Free Antivirus

Tidligere artikelSøg og find hurtigt dokumenter på din PC
Næste artikelHvorfor hedder det Windows 10 og ikke Windows 9?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her