Sådan downloader du film fra Vimeo

Vimeo er en hjemmeside, hvor brugere af tjenesten kan dele videoer med de andre. Gennem dette kan man møde hinanden online og interagere med hinanden ved hjælp af videoerne. Det gælder både for amatører og professionelle video-skabere. Siden kommer med nogle unikke muligheder. Hvis man ønsker det, kan man endda downloade fra Vimeo gennem Audials.

Download Audials for at få downloadet film direkte til computeren fra Vimeo. Før i tiden var det ikke helt så simpelt at hente film til computeren, som det er i dag. Udviklingen af teknologien og mulighederne på internettet går hurtigere end nogensinde før. Nu behøver man ikke at være en ekspert i computere for at downloade film og videoer til de digitale enheder.

Hvad er Audials?

Audials er en tjeneste, som enhver bruger af internettet, kan benytte sig af. Det er både nemt og praktisk. I dag streamer vi mere end nogensinde før. Det er alt fra film og musik. Derved opstår behovet sideløbende for at kunne streame og få underholdning, når man er offline. Ved hjælp af den smarte tjeneste, Audials, bliver dette til en realitet.

Mange muligheder med Audials

Audials er nemlig indbygget med en smart teknologi. Denne kan gå ind og downloade alle mulige slags film fra mange forskellige streamingtjenester. De har indgået samarbejde med mange forskellige tjenester. Derfor er man sikret at finde en tjeneste med lige netop de film, videoer og serier, man ønsker at se. Det kan også være tjenester med musik.

Sådan bruger man Audials

Når man har fundet sin ønskede tjeneste med given film eller video, skal man blot starte med at installere Audials til sin enhed. Det kunne for eksempel være sin computer. Efterfølgende klikker man sig ind på ønsket streamingtjeneste. Herinde vælger man ønsket video til download. Den smarte skærmoptagelse inde i Audials vil efterfølgende helt automatisk starte download.

Mens Audials optager og gemmer filmen, kan man samtidig foretage sig andre ting på computeren. Man kan også sætte den til at downloade, mens man sover. Så er filmene klar, når man vågner dagen efter. Filmen bliver både gemt med titel, beskrivelse og navne. Derved kan man altid finde filmen hurtigt igen efterfølgende.

Meget mere end film og serier

Audials kan meget mere end blot downloade film og andre videoer. Man kan også downloade sin yndlingsmusik og podcasts. På den måde går man aldrig ned på underholdning, når man er offline. Der findes adgang til over 100.000 radiostationer på tjenesten. Man kan også hente musik fra Spotify og mange andre kendte apps.

Musikken bliver på samme måde optaget og gemt i computeren. Derved kan man også altid nemt finde frem til det bestemte nummer eller podcast. Musikken bliver endda også kategoriseret gennem Audials.

Underholdning på farten

Det er især på farten, at man har brug for at kunne se film eller videoer. Det er nemlig her, at man ikke altid har en god og stabil internetforbindelse. Med en downloadet film på computeren undgår man irriterende forstyrrelser under filmen. Man kan for eksempel starte med Vimeo, hvis det lyster.