Audials One

0
684

Vi streamer som aldrig før, hvad end det er musik, radio, tv, serier eller podcast.
Den moderne forbruger gider ikke at vente på, at yndlingsprogrammet kommer torsdag aften i fjernsynet, afbrudt af reklamer eller at skulle tænde radioen præcis hver lørdag kl. 15 for at høre med.

Derfor må Audials One siges at være det ultimative streamingværktøj.
Når vi først har vænnet os til at have en bestemt mængde af streamingtjenester tilgængelige, så bliver det næste ønsket om at kunne få streaming on-demand, altså også når du er offline.

Her er Audials One igen svaret, da du kan optage, downloade og gemme alle dine favoritter i hvilket som helst format og overføre det til enhver enhed.

Download programmet

Stream og optag alt det bedste fra TV og Video

Havde du lige glædet dig til at se de næste 5 afsnit af din yndlingsserie på Netflix, og nu er den væk. Der er ikke noget mere irriterende, men med Audials One slipper du for at opleve det igen. Download og gem alle afsnit på en gang, imens du sover, eller imens du ser noget andet, det er helt op til dig. Programmet downloader eller optager og gemmer hvert afsnit i hele serien lynhurtigt og i høj kvalitet.

Søg og find lynhurtigt det du gerne vil se. Med kun en indtastning søger du på alle tilgængelige live-tv-kanaler og tilgængelige streamingtjenester, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde dine popcorn til den nyeste actionfilm.

Gem din filmsamling

Tiden er ved at være rendt fra den gode gamle DVD afspiller, men på trods af dette ligger mange af dine yndlingsfilm stadig i skabet, for du kan ikke være sikker på, de altid er tilgængelige på streamingtjenesterne.

Overfør hele din DVD-samling til Audials One. Dine film bliver automatisk gemt med titel, beskrivelse, genre, navne på skuespillere og mange andre informationer, så du altid kan finde dem igen. Ønsker du at ændre i de automatiske beskrivelser, kan du selvfølgelig også gøre dette, samtidig med du opretter dine egne mapper og kategorier.

Det vigtigste er dog, at du aldrig kommer til at mangle din favoritfilm igen.

Audials One er det ultimative musikprogram

Audials One er som skabt til dig, der elsker musik, radio og/eller podcast.

Med programmet får du nemlig også adgang til over 100.000 radiostationer. Du kan lytte, downloade, optage og gemme musik fra alle de kendte streamingudbydere såsom Spotify, YouTube, Amazon Music, Deezer og mange flere.

Samtidig kan du tilføje hele din musiksamling hvor end den har været lagret tidligere og få adgang til den overalt.

Musikken bliver automatisk gemt og kategoriseret, så du hurtigt kan danne dig et overblik, men selvfølgelig kan du også oprette dine egne playlister og albums, som det passer dig.

Programmet kommer fra Tunebite.co.uk, og her finder du også mere information om det innovative program, som giver dig alt det bedste fra tv, musik, video, radio og podcast, samlet i et program.

Tidligere artikelSådan får du fat i ordentlig teknologi
Næste artikel5G mobilnetværk – Få perfekte online oplevelser