DNS Service hos Netsite

Hvad enten du er nystartet virksomhed, i gang med at planlægge opstarten eller en virksomhed i bedste velgående, så vil der altid være meget at tænke på i forhold til den digitale verden. For eksempel er det vigtigt at man har et domænenavn, sådan at man kan findes på internettet. Et domænenavn er desuden både relevant for virksomhedens hjemmeside, email og webshop. Hvis man vil være synlig på internettet, så er et domænenavn vigtigt.

Hvad dækker begrebet DNS over?

DNS står for Domain Name System. DNS-systemet bliver brugt til at oversætte domænenavne til IP-adresserne på internettet. Dette gøres via navneservere. IP-adresser har en kode af tal, hvilket er med til at give en placering på internettet. Man kan vel sammenligne en Domain Name System med en telefonbog, hvor domænenavnet har en placering.

DNS service hos Netsite kan bruges til eksempelvis at viderestille dine domæner, som er tilknyttet din konto. Med denne service er det muligt at viderestille besøgende fra et domæne til et andet domæne, eller videre til en url adresse. Når du vælger denne service hos Netsite, får du desuden også gratis support, samt sikkerhed i form af DNSSEC. DNSSEC, står for Domain Name System Security Extension. Denne sikkerhed er med til at sikre mod eksempelvis misbrug af domæne.  Hvis du gerne vil vide mere om DNS service hos Netsite, så klik her for at læse mere.

Domæne hos Netsite

Når man skal vælge et nyt domæne, er det ikke lige meget hvad man vælger. Via Netsite kan du for eksempel søge på domænenavne, for at se om de allerede er i brug. Med den smarte søgemaskine, får du et hurtigt overblik over om ekempelvis.dk er ledigt, eller om eksempelvis.org eller eksempel.com er taget eller frit. Du kan desuden se en pris, hvis det er ledigt.

Udløbsdato på domænenavne

Hvis der er et domæne, som du er interesseret i, men som er optaget, kan du sætte overvågning på dette. Dette er overvågning på, i forhold til om det bliver ledigt igen. En af grundende til, at et domæne kan blive ledigt igen, kan være hvis der ikke er blevet betalt til den. Man kan derfor sætte overvågning på, og det er faktisk mere normalt end man måske lige skulle tro. Der er dog nogle gråzoner, man lige skal læse op på.

Priser på domæne

Det er ikke helt lige meget, hvilken endelse man ønsker på sit domæne. Der findes forskellige priser alt efter, hvad man vælger. Når man køber domæne ved Netsite, så accepterer man også deres betingelser for at handle hos dem. Det er vigtigt at være opmærksom på de betingelser, som særligt gælder for domæne.

Bliv kunde hos Netsite

Netsite er en professionel IT-virksomhed, som tilbyder forskellige løsninger indenfor denne kategori. Der er både mulighed for at få webhotel, hvis man er en nystartet virksomhed for eksempel. Indenfor webhotel, tilbyder de flere forskellige løsninger, alt efter hvad behovet er. De kan tilbyde deres ’Smallsite’ til dem, som har brug for en mere simpel hjemmeside. De tilbyder også ’Mediumsite’ og ’Largesite’, hvor behovet er større. Hvis man vælger ’Largesite, er det selvfølgelig til større sider. Du kan læse meget mere om de tre løsninger indenfor webhoteller på hjemmesiden netsite.dk. Der har du mulighed for at sættemulighederne op mod hinanden.

Hvis man allerede er en etableret virksomhed med storfremgang og som har behov for en bedre løsning indenfor webhotel/hosting, så tilbyder Netsite også en VPS-løsning, som står for Virtual Private Server’. Denne løsning er relevant, hvis man har øget trafik blandt andet.

Vil du gerne vide mere?

Netsite kan hjælpe dig og din virksomhed med mange løsninger indenfor IT. Er du usikker på, hvad der er mest relevant for dig, så kan du enten tage kontakt til på telefon eller via deres hjemmeside. Det er både muligt at chatte med Netsite, eller du kan sende dem en mail. Mange tekniske spørgsmål, kan du også finde svar på via hjemmesiden. Dette kan også være i forbindelse med opsætning og lignende. På bloggen på deres hjemmeside, kan du desuden læse spændende og relevante artikler, som kan have interesse for dig og din virksomhed.

Netsite er faktisk en af landets ældste webhoteller, hvilket også er værd at tage med sig, når man skal ud at finde en vært. Det samme gælder for domæneregistratorer. Som kunde er du derved sikret at du som kunde vil blive mødt at professionelle medarbejdere, som kender deres produkter. Du kan forvente et højt kvalitetsniveau, samt kompetent rådgivning fra Netsite, når du kontakter dem.