Sådan downloader du film fra DailyMotion

De fleste filmelskere og tekniknørder har formegentlig tidligere brugt mange timer på at finde hjemmesider til download af film. De der har prøvet det, ved hvor tidskrævende et projekt dette kan være. Samtidig er det heller ikke altid blevet gjort helt lovligt. Men med den hurtige udvikling af teknologien, kan dette nu gøres lettere end nogensinde før.

Download Audials for at få den bedste underholdning med film downloadet direkte til computeren eller andre digitale enheder. Nu slipper man for at bruge timer foran computeren for at downloade film. Uanset computer eller film-evner kan man være til at bruge DailyMotion gennem Audials. Auidals er både lovlig og nem at bruge.

Sådan bruger man Audials

Audials samarbejder med en lang række streamingtjenester. Gennem dette kan man derfor lettere end nogensinde før downloade lige præcis den film, man ønsker ved hjælp af denne tjeneste. For at komme i gang med at downloade film, skal man først og fremmest installere Audials på sin computer. Efterfølgende kan man vælge logoet med DailyMotion.

Når man bliver ført ind på DailyMotions hjemmeside, skal man vælge en film til download. Efterfølgende vil Audials helt automatisk og ved hjælp af en smart funktion. Denne funktion laver en skærmoptagelse af filmen. Derefter bliver denne optagelse gemt på computeren som en video-fil. Når dette er klaret, kan man se løs offline eller lægge den over på andre enheder.

Mange andre streamingtjenester

Audials samarbejder med mange forskellige tjenester med film og lyd. Derfor kan det virke som en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Dog har enhver tjeneste nogle bestemte typer film og muligheder, og derfor bør man vælge efter ønske og behov indenfor denne verden. Man kan på Audials se, hvilke streamingtjenester man ellers kan downloade fra.

DailyMotion

DailyMotion er et sted hvor brugerne kan dele videoer med godt indhold. Tjenesten prøver at skabe en ny måde at opleve og dele videoer med hinanden. Derved kan man kommunikere med hinanden på tjenesten gennem video. Man finder både film som passer sine egne hobbyer, men man kan også få udvidet sin horisont ved at se noget helt anderledes, end man normalt havde valgt.

Lovlige og ulovlige streamingtjenester

På internettet er der masser af forskellige streamingtjenester. Derfor kan man også være uheldig at støde ind i ulovlige hjemmesider. Dette bør man som bruger være meget opmærksom på. Det kan nemlig blive en dyr omgang at downloade noget ulovligt. Dette gælder også selvom, man var uvidende om det ulovlige ved given hjemmeside. Dette kan man også blive klogere på online.

 

Tjek altid troværdigheden

Der er heldigvis nogle måder hvorpå, man kan finde ud af om en hjemmeside er lovlig eller ej. Det første røde flag er, hvis en hjemmeside påstår at given tjeneste er gratis at downloade fra. En undtagelse er, hvis det eksempelvis er DRTV.

Hvis helt nye biograffilm også er tilgængelige på siden, er det et tegn på, at der er noget ulovligt ved siden. Kan man heller ikke se, hvilket land siden er registreret i, betyder det også ofte noget suspekt. Man bør altid tjekke for disse ting, inden man downloader løs.