Norton 360

0
417

Norton 360 er et antivirus beskyttelsesprogram, som anvendes både af professionelle og private. Det hæderkronede program er anerkendt for at give dig maksimumbeskyttelse omkring dine digitale aktiviteter samt dine personfølsomme oplysninger, når du færdes på nettet. Har du flere enheder, eller driver du en mindre virksomhed, kan Norton 360 sikre dig, når du surfer, streamer eller har onlinekontakt med kunder, venner eller familie.

Du kan bruge Norton 360 til både Windows, Mac OS X, iOS samt Android enheder. Licensen til Norton 360 gælder til hele 3 individuelle enheder.

Download en gratis prøveversion hos producenten

Fordele ved Norton 360

Som kunde og internetbruger får du adgang til mange forskellige fordele, når du vælger Norton 360 som dit beskyttelsesprogram. Det henvender sig til enhver forbruger, som ønsker maksimal, digital beskyttelse samt en nem og ubesværet anvendelse.

Antivirusprogrammet er blandt andet kendt og anerkendt som følge af disse egenskaber:

 • Høj brugervenlighed

Det er nemt og problemfri at installere programmet på dine digitale enheder, og du får adgang til selv at kunne kontrollere omfanget af din ønskede beskyttelse.

Norton 360 giver dig mange forskellige muligheder og funktioner, som kan tilpasses dine behov.

 • Brug af nyeste teknologi

Antivirusprogrammet er designet og udviklet af førende databeskyttelseseksperter på området fra Symantec. Symantec er et af verdens største firmaer, som specialiserer sig i datasikkerhed.

De udvikler konstant deres teknologi i takt med deres analyser af IT-trusler fra cyberkriminelle.

 • Garanteret beskyttelse

Som bruger af antivirusprogrammet får du adgang til en unik garantiordning, som ingen andre databeskyttelsesprogrammer tilbyder.

For at være omfattet af garantiordningen kræves det, at du køber et Norton 360 produkt og sørger for at opdatere det i henhold til Symantecs vejledninger.

 • Hæderkronet databeskyttelse

Norton er flere år i træk blevet udråbt som det bedste antivirusprogram på markedet. Programmet har modtaget flere ”PC Magazine Editors’ Choice Award” kroninger end noget andet antivirusprogram på markedet.

De mange fordele gør samlet set Norton 360 til ét af de mest anvendte antivirusprogrammer.

Enkelt download og effektiv virkning

Når du har hentet dit program til din enhed, vil Norton 360 køre stille og ugeneret i baggrunden. Det multifunktionelle antivirusprogram er udviklet med de nyeste teknologier på markedet, som giver dig tryghed samt problemfri anvendelse.

Den store fordel ved programmet er, at det er udviklet i forskellige udgaver, som henvender sig til individuelle behov for digital beskyttelse. Uanset hvilken udgave du vælger, får du adgang til teknisk support 24 timer i døgnet. Det samme gælder i forhold til dit system. Den nyeste version af Norton 360 er udviklet og designet til også at være kompatibel med Mac enheder.

Du får den mest effektive beskyttelse, når du køber dit ønskede Norton 360 program fra internettet. Her kan du med det samme downloade dit antivirusprogram og sætte dine enheder op med maksimal beskyttelse.

Når programmet er installeret, og du har sat det op med de ønskede funktioner, vil programmet tjekke dine enheder for virusser hver 5.-15. minut.

Få adgang til individuelle tilpasningsløsninger

Én af grundene til, at Norton 360 flere år i træk er blevet kronet med ”PC Magazine Editors’ Choice Award” er som følge af de mange funktioner og tilpasningsmuligheder. Du får mulighed for at vælge de beskyttelsesfunktioner, som har betydning og relevans for dig og din familie.

 • Sikkerhed

Når du er beskyttet af Norton 360, kan du færdes trygt og sikkert på nettet. Du kan tilgå din netbank uden at være bekymret for, at IT-kriminelle får mulighed for at hacke dine fortrolige oplysninger og kortnumre.

Du kan handle og sælge på nettet med maksimal beskyttelse.

 • VPN-sikkerhed

Du kan beskytte din Wi-Fi forbindelse, uanset hvor du befinder dig med din digitale enhed, når den er beskyttet af Norton 360. Med et enkelt klik kan du koble ”Secure VPN” til, og din Wi-Fi forbindelse bliver beskyttet, så IT-kriminelle ikke kan hacke sig ind på din internetforbindelse og få adgang til dine private oplysninger.

 • SafeCam

Dit webcam på computeren fungerer som et alternativt vindue til dit privatliv. Er du ikke beskyttet tilstrækkeligt, kan cyberkriminelle få adgang til dit webcam og følge med i dit privatliv, din adfærd samt dine fortrolige oplysninger.

Med Norton SafeCam kan du få fuld kontrol over, hvem der har adgang til dit webcam. Du kan blokere de enheder, som du ikke vil tillade adgang.

 • Forældrekontrol

Har du børn eller unge mennesker i husstanden, er det afgørende for deres sikkerhed, at du sørger for at beskytte alle digitale enheder. Med forældrekontrolfunktion kan du hjælpe dine børn med at få en sikker adfærd på nettet.

Du kan få adgang til at sætte tidsmæssig begrænsning på børnenes internetforbrug, ligesom du kan blokere websider, som du ikke ønsker, dine børn skal have adgang til.

Den bedste databeskyttelse du kan skabe for dine børn, er ved at tage ansvar for deres adfærdsmuligheder på nettet.

 • PC Cloud Backup

Din computer, tablet eller mobil gemmer på mange personlige og betydningsfulde filer såsom billeder og dokumenter. Med PC Cloud Backup skal du ikke bekymre dig om at miste disse vigtige filer, hvis din enhed går i stykker, den bliver stjålet eller bliver udsat for ransomware.

 • Password Manager

Norton 360 kan hjælpe dig med at opnå den bedste databeskyttelse ved at identificere, om du gør brug af samme password for ofte, eller om dit password er usikkert.

Du får adgang til redskaber, som du kan bruge til at udvikle og designe personlige adgangskoder, som er stærke, og som gør livet endnu mere besværligt for cyberkriminelle.

 • Beskyttelsesgaranti – eller pengene tilbage

Den høje kvalitet og den omfangsrige sikkerhed demonstreres ved Nortons favorable garantiordning. Hvis din enhed skulle blive hacket, efter du har købt og installeret antivirusprogrammet, vil du få pengene tilbage, hvis de specialiserede teknikere hos virksomheden ikke kan fjerne virussen igen.

 • 60 dages pengene tilbage garanti

Hvis ikke du er tilfreds med dit databeskyttelsesprogram, kan du frit annullere det indenfor 60 dage efter køb.

Norton 360 anvender mindre hukommelse sammenholdt med andre beskyttelsesprogrammet. Dermed skal du ikke gå på kompromis med hastigheden og ydeevnen på din computer, når du vælger Norton som dit databeskyttelsesprogram. Samlet set giver Norton 360 dig helhedsbeskyttelse af dine digitale enheder med funktioner, som er skræddersyet og tilpasset dine digitale beskyttelsesbehov.

Download en gratis prøveversion hos producenten

Tidligere artikelVirtuel hukommelse i Windows
Næste artikelAnmeldelse af Norton AntiVirus og Norton 360

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her