Sophos Home Free

Sophos Home Free tilbyder “real-time” beskyttelse mod virus og malware infektioner ved at identificere mistænkelig adfærd (Zero-day attacks), mens det sker og før en truende kode installerer sig på din PC.

Traditionelle antivirusløsninger kan ikke beskytte, før de har opdaget en ny trussel og frembragt en signatur til at registrere den. Sophos Home Free beror ikke på signaturer, men giver i stedet for en adfærdsbaseret beskyttelse.

Sophos Home Free er designet til at blive brugt sideløbende med dit eksisterende antivirus software, og det udfylder tomrummet mellem dine antivirus signatur opdateringer.

Download programmet

Sophos Home Free beskytter dig mod større sikkerhedstrusler, inklusiv viruser, orme, trojanske heste, rootkit og endog meget forskelligt spyware. Sophos’ avancerede ActiveDefence teknologi analyserer intelligent, hvordan processer og programmer kører i et system og stopper straks enhver truende aktivitet.

Programmet overvåger hele tiden alle aktiviteter på din PC på et meget lavt systemniveau og bruger en beskyttet kombination af analyser, risikoalgoritmer, programhistorik og tolerancetærskler til at identificere og fjerne trusler, så du er altid beskyttet, ligegyldig hvor ny truslen er.

Sophos Home Free er let at bruge og yder øjeblikkelig virkning og meget varsom med træk på systemressourcer.

Sophos Home Free finder rootkit, heuristisk-baserede trusler, viruser, orme, trojanske heste, spyware, adware, keyloggers og meget mere malware. Som bruger kan du vælge de processer, du har tillid til og skabe regler for sporing, som f. eks scanning efter SCR-filer oprettet af en e-mail klient.

Du kan også selv få rådighed over planlægning af scanninger og og lave en backup af dit system, før du sætter trusler i karantæne.