Guide: Sådan downloader du VPN til Mac med NordVPN

Har du tit tænkt på, hvor mange digitale fodspor du sætter? En VPN kan være utrolig fordelagtig for alle. Selv hvis du bare er en almindelig bruger af internettet. Alle har brug for online sikkerhed og hjælp til at slette deres online spor.

Det kan du med en VPN, da den krypterer din internettrafik. Dette er en guide til dig, der søger hjælp med en VPN til Mac. Først gennemgås, hvordan du sikkert og hurtigt får VPN på din computer, og derefter kan du læse om fordele med og tilføjelser til din VPN. Denne guide er sponsoreret af AntivirusTest.jp.

Sådan gør du

Når du køber en VPN fra NordVPN, så er det utrolig let for enhver bruger at få det til at fungere. Og derfor kan du her læse præcis, hvordan du får det til at virke, så du hurtigt og let kan få det op at køre.

Download NordVPN i App Store

Det første du skal sørge for, er at downloade app’en NordVPN ned på din computer. Det skal du gøre, så din computer altid har nem og hurtig adgang til VPN’en, og så den altid starter sammen med din computer.

Tilmeld dig via app eller på vores hjemmeside

Det andet skridt, som du skal tage i denne proces, er at tilmelde dig via app’en, som du lige har downloadet, eller gøre det via NordVPN’s hjemmeside. Her kan du selv vælge, hvilken type sikkerhed og beskyttelse, du vil benytte dig af.

Vælg den VPN-pakke, der matcher til dig

Der er mange måder, du kan vælge en type VPN på hos NordVPN. Du kan fx starte med en aftale på en måned, hvis du ikke er helt sikker. Men du kan også vælge 1-års aftalen eller 2-års aftalen. Det er op til dig og dine behov.

Connect med VPN hurtigt og nemt

Når du skal aktivere din VPN, så er det eneste, som du skal gøre, det er at åbne din NordVPN-app og trykke på ikonet Quick Connect, så vælger VPN’en automatisk et land.

Hvis du hellere selv vil bestemme serverdestinationen, kan du også manuelt udvælge det sted, som du vil oprette forbindelse til på et kort.

Sikkerhed og fordele for alle

En VPN står for “virtuelt privat netværk” og giver sikkerhed og beskyttelse af din internettrafik. Det betyder, at hvis du arbejder med følsomme oplysninger eller fx ønsker at se film uden begrænsning af din lokalitet, så kan en VPN kryptere internettrafikken og gøre det sikkert og nemt.

Få adgang til alle typer af indhold på din Mac

En af fordelene ved at have en VPN og en af de mest populære fordele er netop, at du kan anskaffe dig adgang til indhold, som normalt er blokeret i dit land, fordi du netop kan skifte lokalitet.

Kryptering skaber større ro og sikkerhed

En anden fordel ved at have en VPN er også, at du kan kryptere dine digitale spor, så du ikke sætter nogen, og du sørger derfor for din egen sikkerhed på internettet. Du undgår netop at blive overvåget og sporet.

Undgå hackere på offentlige netværk

VPN har også en tredje fordel, hvis du bruger Wi-Fi på offentlige steder. Her er det nemlig lettere for hackere at tilgå dine private oplysninger. Disse vil være skjult, når du har en VPN på din computer.

Ingen begrænsning af indhold eller båndbredde

Hvis du er en ivrig gamer eller generelt godt kan lide at spille online, kan du komme ud for, at internetudbydere begrænser dine hastigheder pga. konkurrence, og det er noget, som en VPN kan sørge for at komme uden om.

Gode antimalware funktioner og support med OpenVPN

Hvis du ikke mener, at en almindelig VPN er nok, kan du downloade NordVPN’s OpenVPN-version. OpenVPN-versionen sørger for maksimal sikkerhed på din computer og kan downloades via hjemmesiden.

Med CyperSec får du top sikkerhed

OpenVPN-versionen er en udvidelse af din VPN, hvis du vil være endnu mere tryg med din sikkerhed. Med denne sørger CyperSec-funktionen for at beskytte mod malware og internettrusler.

Opnå skjulte og dedikerede servere

Når du benytter dig af en VPN, bliver din trafik sendt til fjernservere, og du skal som oftest dele serveren med andre, men med OpenVPN sikrer den dig, at det er udelukkende dig, der anvender serveren, og så vil den være skjult for andre.

Få dobbelt VPN for mere beskyttelse

Til sidst vil denne version af en VPN, også gøre det muligt for dig at sikre, at din sikkerhed er i top. Med en dobbelt VPN vil du være dobbelt krypteret og være dobbelt sikret mod online sporing og trusler online.