Alt du skal vide om ProtonVPN

0
765

Proton Technologies AG er et schweizisk netværksfirma, der har udviklet nogle af de mest populære og efterspurgte sikkerhedsprodukter til både private og erhverv.

Det er særligt den krypterede ProtonMail, som har gjort firmaet verdenskendt. Mailsystemet er programmeret til at give dig maksimal sikkerhed omkring dine mails og indholdet af dem.

Iblandt firmaets nyeste softwareprodukter er ProtonVPN.

Hvorfor vælge ProtonVPN?

VPN er blevet populær og uundværlig hos både virksomheder og private forbrugere. Forkortelsen står for ”Virtual Private Network” og er en teknologisk løsning, der tillader dig at være anonym, når du surfer på internettet.

De fleste af os er online både på jobbet, i det offentlige rum og hos andre mennesker. Hackere kan let opnå adgang til internetforbindelser og finde vej til dine enheder. VPN gør, at din enhed kobles op på en fjern surfer, så det ikke er muligt at spore din adfærd online fra din mobil, PC eller tablet.

Arbejder du tit på forskellige lokationer, eller bruger du dine mobile enheder til kommunikation, netbank eller private aktiviteter, skal du overveje at få en god og stærk VPN-forbindelse.

ProtonVPN er det rette valg for dig, som vil have den bedste sikkerhed online. Softwaret er designet med en række funktioner, så du kan tracke omfanget af sikkerhed og få indblik i, hvilke trusler din forbindelse har været med til at afvæbne.

Basic eller plus abonnement?

Den største forskel mellem de mange VPN-forbindelser på markedet handler om kvalitet og pris. Der er direkte sammenhæng med, hvad du får for pengene, afhængig af hvilken udbyder og hvilket produkt du vælger.

Du kan forvente at få den bedste sikkerhed, når du vælger betalingsløsningerne. Her kan der være flere forskellige servere i forskellige lande i verden, som du frit kan vælge imellem og koble din enhed op på.

Funktionen af VPN-forbindelser er påvirket af den teknologi, som befinder sig i dine enheder.

Til high speed forbindelser er der behov for en af de stærkeste og nyeste VPN løsninger.

Det kommer dig både praktisk og økonomisk til gode, at du sætter dig ind i de 2 muligheder for produkter hos Proton.

Til det lille behov, hvor der kun er brug for at beskytte op til 2 enheder, kan Basic abonnementet være tilstrækkeligt. Denne løsning er kompatibel med high speed forbindelser.

Til den store familie, hvor op til 5 enheder skal beskyttes, vil det være PLUS abonnementet, du skal købe. Foruden beskyttelsen af de mange enheder får du også en række tillægsfunktioner med til PLUS versionen – herunder Secure Core (der er Protons egen specialudviklede teknologi).

Sådan køber du ProtonVPN og beskytter sig selv online

ProtonVPN kan købes og installeres på få minutter. Du kan vælge at købe forbindelsen fra en japansk VPN-protal, hvor du kan sammenligne det schweiziske produkt med en række andre forbindelser i høj kvalitet. Der findes både japanske, danske og engelske sammenligningstjenester, hvorfra du kan vælge enten basic eller plus versionen af ProtonVPN.  

At gøre brug af en sammenligningstjeneste kan give dig indblik i, hvordan produktet fra Proton adskiller sig fra konkurrenterne. Du kan f.eks. holde priser op imod hinanden, og du kan se, hvor mange enheder det er muligt at beskytte med de forskellige produkter.

Tidligere artikel5 hurtige tip til forbedring af Windows-sikkerhed
Næste artikelGuide: Sådan downloader du VPN til Mac med NordVPN