Anmeldelse af Office 2019 Student

Alle kan få svære perioder med skolen. Det kan være svært at få tid til alting; skole, venner, kæreste og arbejde. Det kan være svært at planlægge tiden godt og få afleveret alt til tiden. At få skrevet lange og svære opgaver er svært og tidskrævende nok allerede, så man vil gerne undgå, at de programmer man bruger, crasher hele tiden. Med Office Home & Student 2019 ved man, at ens programmer fungerer lige godt hver gang.

Køb Office Home & Student

Hvad får du med Office Home & Student 2019?

Office Home & Student er et engangskøb, hvor du får de 3 klassiske programmer i Classic 2019 – versionen. Disser tre er Word, PowerPoint og Excel. Programmerne kan ændres til alle sprog og kan downloades på en Mac eller PC. Du får også 60 dages gratis Microsoft support med i købet. Hvor de andre 365-Microsoft løsninger er abonnementer, som skal betales hver måned, er 2019-microsoft løsningen et éngangskøb, som er tilknyttet din Office-konto. Når pakken først er downloadet (hvilket kræver internetadgang) kan alle programmerne bruges offline. Dine programmer vil også være i stand til at åbne filer fra ældre versioner, samt kan ældre versioner af programmerne åbne dine filer. På grund af at købet er tilknyttet din Office Konto, kan din konto også anvendes til at geninstallere pakken på andre computere.

Word

Word er et af de førende programmer indenfor dokumentskrivning og med god grund. Du er altid sikker på at kunne få lavet det layout som passer til den opgave, som du sidder med. Samtidig har Word stavekontrol, som kan hjælpe dig med at opdage tastefejl hurtigt. I større opgaver er fodnoter især vigtige, hvilket er nemt og overskueligt at lave med Words reference-værktøjer. Du kan nemt omdanne en Word-fil til PDF, og dele dokumentet med andre. Ved brug af Words realtime samarbejdsfunktion kan du give gruppemedlemmer mulighed for at redigere i samme dokument, som det du arbejder i. Dette gør, at Word er ideel til skolebrug, da den tillader hele gruppen at arbejde samtidig på dokumenter.

PowerPoint

Du vil nok opleve at skulle lave en betydende mængde præsentationer igennem din skolegang, og alle ved, at ingen præsentation er fuldendt uden det perfekte diashow, hvilket er nemt at opnå med PowerPoint ved hånden. PowerPoint er udstyret med et stort udvalg af værktøjer og funktioner, hvis formål er at gøre det nemmer at lave et diasshow. Det er også nemt at skabe hurtige overblikke med programmets 3D modeller og animationer.

PowerPoint kan også nemt omdannes til PDF, og deles med andre, så du kan lave det vigtige diasshow sammen med andre.

Excel

Store mængder af data kan virke overvældende, og det kan nemt tage lang tid at udregne alt det man skal. Hvis du har en masse tal, som skal indsættes i samme formel, for at kunne sammenligne de forskellige facitter, vil det tage alverdens tid at gøre manuelt, hvilket er hvorfor Excel er genialt. Excel anvender intelligent teknologi, som er bygget til at genkende de mønstrer, som du anvender i dine regneark. Hvilket betyder, at hvis du bruger den samme formel om og om igen, vil Excel kunne se det og udregne resten på et splitsekund. Du kan også bruge Excel til at lave automatiske diagrammer og tabeller over datasæt, og endda udregne prognoser og tendenser i dit datasæt.

Også Excel kan omdannes til PDF, og deles med andre.

Hvordan skriver du en opgave hurtigere?

Fordi denne Office-pakke er tilegnet studerende, vil dens programmer også primært blive brugt til at skrive opgaver og afleveringer. Du har allerede fundet et program, hvor du kan skrive opgaven, men hvordan kan du skrive den hurtigere?

Noget af det første du kan gøre for at optimere din opgave skrivning er, at overveje, hvad du vælger at snacke på imens. Mange småspiser, når de skal skrive større opgaver, derfor er det vigtigt at overveje, hvad du spiser. Det bedste råd er at undgå mad som indeholder store mængder sukker. Sukkeret gør, at du får meget energi hurtigt – men at du også hurtigt mister den igen. Hvis du virkelig mangler energi, så overvej koffeinholdige drikkevarer. Mange tror, at det kun er kaffe som indeholder koffein, men der findes meget mere. Hvis du ikke er til kaffe, så betyder det ikke at du skal snydes for koffeins egenskaber, nogle the indeholder nemlig også koffein.

Når tiden er inde til at komme i gang

Når du har fundet dine snacks, så skal du begynde på din opgave. Selvom det virker åbenlyst bare at starte fra den ene ende af og så arbejde dig igennem opgaven, så kan du med fordel starte med at lave en indholdsfortegnelse, hvilket du let gør gennem de smarte funktioner i Office Home & Student. Når du laver et ”skelet” i din opgave, i form af indholdsfortegnelsen, har du nemmere ved at springe frem og tilbage, hvis du går død i det afsnit, som du skriver i.

Du kan også med fordel sætte noget godt musik på. Det kan være fristende at afspille sin yndlingsplayliste, men de sange som du kender og elsker allermest, er nok også dem som distraherer dig mest, derfor kan det være smart at vælge instrumentalt musik. Apropos at distrahere, så er det noget, som din computer og telefon er rigtig gode til, derfor kan det være en god ide at efterlade telefonen på sofabordet, og downloade et program som blokerer hjemmesider som Facebook og YouTube i x antal timer.

En ting er sikkert. Hvis du skriver og laver din opgave med software fra Office pakken, så har du de rette værktøjer, som kan hjælpe dig godt på vej. Dette viser sig også på de mange flotte anmeldelser, som pakken har fået. Over halvdelen giver faktisk denne pakke 5/5 stjerner. Dette er helt sikkert pengene værd, og du vil ikke fortryde det, når opgaven først skal skrives.