Gør din computer hurtig med AVG PC TuneUp

0
765

En langsom computer er noget af det mest irriterende, der findes. Det samme gælder for pc’er der på få minutter går fra 20% til ingen strøm. Eller undrer du dig over, at der ikke er mere plads på din computer? Slip for de daglige irritationsmomenter med AVG PC TuneUP, der optimerer din pc og rydder ud i unødvendigt rod, så du slipper for at gøre det.

Automatisk hovedrengøring

Det kan måske virke mærkeligt eller unødvendigt at betale for noget, som din computer strengt taget godt kan fungere uden. Men at du har plads på din computer til at gemme dokumenter eller billeder, der er vigtige for dig, lyder vel smart nok? Du vil garanteret heller ikke klage over en hurtigere opstart eller hjælp til at genskabe dit arbejde, hvis computeren pludselig crasher?

Alt det kan AVG PC TuneUp hjælpe dig med. Og selvom det ved første øjekast kan virke som om, din computer fungerer fint uden en oprydning i ny og næ, er det ikke helt rigtigt. Det kan sammenlignes med, hvor tit du gør rent derhjemme. Hvis der går lidt for længe imellem, at du får støvsugeren ud af skabet, er det ikke rart at være i rummene. Det kan blive svært at trække vejret, og du kan være så uheldig, at du udvikler støvallergi.

Det samme er på spil, når det kommer til din computer. Det er bedre at få ryddet op og gjort rent, når de små problemer opstår, i stedet for at vente til de hober sig op.

avg pc tuneup Gør din computer hurtig med AVG PC TuneUp

Forlæng pc’ens levetid

Med automatisk udrensning og opdateringer af dine programmer, sørger AVG PC TuneUp for, at din pc altid kan præstere maksimalt. Hvis din computer er af ældre dato, er AVG PC TuneUp en god måde at forlænge dens levetid på, og sørge for at du ikke bruger plads på unødige programmer eller lignende.

Har du derimod lige har investeret i en ny pc, er det også en rigtig god idé at supplere med AVG PC TuneUp, så du beholder den hurtige reaktionstid og sørger for, at du kan beholde din computer mange år frem i tiden. Du slipper for at bruge unødigt lang tid på at rydde ud eller slette i mapper, du ikke har forstand på, og kan læne dig tilbage og nyde computerens hurtige reaktionstid. Der er altså mange gode grunde til at bruge nogle få kroner på at sikre, at din computer yder maksimalt, så længe som det overhovedet kan lade sig gøre. Den nemmeste måde at klare det på er ved at investere i AVG PC TuneUp.

Ét produkt – mange fordele

Pakken indeholder flere forskellige elementer, der alle er med til at forbedre din computers ydeevne. For det første sørger den for automatisk at opdatere forældet software på din computer, så du ikke bruger gamle versioner af programmerne. Det er med til at forbedre hastigheden, så du ikke skal trille tommelfingre, mens programmerne starter op. I det hele taget vil du opleve, at din computer er markant hurtigere, efter du installerer AVG PC TuneUp.

Den øgede hastighed skyldes blandt andet, at programmet sørger for at frigøre plads på computeren, så du ikke har flere versioner af samme fil til at ligge og fylde. Desuden får batteriet en længere levetid, så du nemmere kan have din pc med dig uden at bekymre dig om, om der nu også er strøm nok på den. Den sidste afgørende funktion er, at AVG PC TuneUp hjælper med at genskabe filer eller finde eventuelt tabt arbejde, hvis din Windows computer pludseligt crasher. Med de mange rengøringsfunktioner i pakken, er der meget mindre sandsynlighed for, at din computer crasher, men skulle det ske, er du dækket godt ind med AVG PC TuneUp.

Lad AVG klare oprydningen

De automatiske opdateringer og optimeringer, du får med AVG PC TuneUp, sikrer dig en sund og sikker pc. Ligesom du skal have ryddet op i rodet derhjemme i ny og næ, kan din computer også trænge til en kærlig omgang. Som almindelig forbruger kan det imidlertid være både svært og tidskrævende at finde frem til, hvordan man grundigt rydder op i sin computer.

Derfor kan du med fordel investere i AVG PC TuneUp, som for prisen af en enkelt måneds Netflix renser og opdaterer din computer i et helt år. Til at starte med vil du mærke en stor forskel, når du installerer pakken, da der sikkert ligger en masse forældede programmer på din computer. Med tiden vil det blive sværere at få øje på virkningen af de mange optimeringer. Det skyldes imidlertid, at AVG PC TuneUp sørger for, at din computer fastholder samme høje niveau ved hele tiden at gå alting efter i sømmene.

Det betaler sig at rydde op

De fleste af os bruger vores computer hver dag, og for nogle er det rigtig mange timer, der bruges foran skærmen. Derfor er det vigtigt at sørge for, at din computer fungerer optimalt. På den måde kan du bedre udnytte tiden, og der går længere tid, før det bliver nødvendigt for dig at investere i en ny computer.

AVG PC TuneUp er en nem og billig løsning, hvis du gerne vil have en velfungerende computer, der ikke er fyldt med forældede programmer, og som i det hele taget fungerer upåklageligt. Når der ryddes op i computeren, er det lidt som at fjerne en tyve kilo tung rygsæk fra en langdistanceløbers skuldre – det hele går både hurtigere, nemmere og ser meget mere elegant ud. Det lille prismærke, der sidder på en AVG PC TuneUp pakke, er hurtigt tjent ind, med en både energieffektiv og i det hele taget ryddelig computer, der gør det nemt for dig at nå dine arbejdsopgaver.

Et simpelt valg

På nuværende tidspunkt burde det være ganske klart, at automatisk hovedrengøring og opdatering af din computers programmer giver dig utroligt mange fordele. I det lange løb er AVG PC TuneUp en fornuftig investering, fordi din computer ikke skal udskiftes så hurtigt, som det ellers ville være nødvendigt. Desuden høster du med det samme en masse fordele i form af bedre batterilevetid, højere ydeevne, og altid opdaterede programmer. Hvad venter du på? Download AVG PC TuneUp i dag. Denne anmeldelse af AVG PC TuneUp er forfattet i samarbejde med AVG-Antivirus.no som er vores norske samarbejdspartner med speciale i AVG og deres sikkerhedssoftware.

Læs mere – klik her

Tidligere artikelAnmeldelse af Office 2019 Student
Næste artikel9 gode tips til forbedringen af hastigheden på din Mac