Sådan downloader du film fra Hulu

Vi danskere streamer film og musik mere end nogensinde før. Der er nærmest en overflod af forskellige streamingtjenester tilgængelige. Derved kan man få uendelig med underholdning af film, når som helst og hvor som helst. Når man er på farten og er uden internetforbindelse, er det altid en god ide at downloade sine yndlingsfilm til turen.

Download Audials allerede i dag for at få den bedste underholdning. Før i tiden var det ikke helt nemt at downloade film. Det var heller ikke altid helt lovligt. Det kunne endda tage flere timer at blot få downloadet en enkelt film. Sådan forholder det sig ikke helt længere. I en digitaliseret verden er der snart ingen grænser for, hvad man kan klare på internettet og på forskellige enheder.

Hvad er Audials?

Audials er en smart tjeneste på internettet, som man kan bruge til download af film. De samarbejder med mange forskellige streamingtjenester med alt fra musik til film. Ofte skal man have en god og stabil internetforbindelse for at kunne se filmene på disse streamingtjenester. Det er dog ikke altid, at man har den gode internetforbindelse med sig hele tiden.

Det gælder især ikke, når man er på farten. Skal man køre eller flyve langt, kan man have behov for noget god underholdning på turen. I dette tilfælde er Audials klart et besøg værd. Man tænker måske at det lyder meget teknisk at downloade film til sin computer eller tablet. Men heldigvis kan man finde gode guides til dette online. Så alle kan være med.

Stream film på Hulu

Hulu er bare en af mange streamingtjenester tilgængelige online. Herinde finder man film i alle forskellige genrer. Man kan endda også streame live-TV på denne kanal. Hulu kan også findes inde i selve Audials. Gennem dette kan man nemt og hurtigt downloade indhold fra Hulus hjemmeside. Først skal man bare installere Audials til sin computer.

Efterfølgende vælger man Hulus ikon inde i selve Audials. Man bliver her videreført til Hulu. Her skal man blot vælge ønsket film til download. Herefter vil Audials helt automatisk downloade filmen i baggrunden. Når den er færdig med at optage filmen, vil den blive gemt i en MP4-fil eller lignende videoformat på ens computer. Derefter kan man overføre filen til sine andre enheder.

Video-streaming hos mange tjenester

Der er som nævnt mange forskellige hjemmesider, som man kan downloade fra ved hjælp af Audials. Audials gør brug af et smart værktøj for at kunne hente de forskellige video- og lydfiler. Det er en slags skærmoptagelsesfunktion. Det er langt nemmere, end det tidligere har været at benytte denne slags funktioner. Hvis man synes det er svært, kan man få mere hjælp hos Audials.

På Hulu gælder nogle forskellige regler i forhold til downloads. Man kan for eksempel kun downloade ting på siden til mobile enheder. For eksempel sin telefon eller tablet. Hvis man efterfølgende ikke har set det downloadede indenfor 30 dage, vil det automatisk blive fjernet. Desuden kan ikke alle film downloades. Videoen udløber 48 timer efter start af downloadet film.