Anmeldelse af League of Legends

Hvis du elsker at planlægge grusomme strategier mod dine modstandere, kan det være, at League of Legends er noget for dig. I spillet, der for resten er verdenskendt og har været et af de mest dominerende og elskede online spil på markedet i over et årti, kan du nemlig sammen med fire andre medspillere på dit hold nyde action, strategi, spænding og meget mere.

Hvis du allerede er fan af andre MOBA-computerspil eller bare har lyst til en afveksling fra skydespil, kan spillet i meget høj grad anbefales. Også selvom spillet er et af de mest vanskelige at gennemskue med mere end 120 forskellige ’champions’ (spillekarakterer) og nye opdateringer hver anden uge, vil du helt sikkert hurtigt få fod på de forskellige strategier og dynamikker.

Elsker du strategi?

League of Legends er en esport, der til en stor grad kan siges at være en blanding af skak og fodbold bare undtagen motionen. Når du spiller det, bliver du nødt til at forholde dig til, hvordan dine holdkammerater spiller, og den eneste vej til sejr er altså gennem nøje kommunikation med dine fire medspillere.

Spillet er fordelt på 5 forskellige roller, så alle på hvert af de to hold har en markant og dybt specificeret rolle at spille, der på ingen måde kan undværes.

Spillet har derfor den dybe teoretiske og strategiske forståelse til sig uden at gå på kompromis med spænding, dynamik eller finmekanik.

League of Legends er et meget konkurrerende spil, hvor du for eksempel kan spille om point, der kan få dig til at stige i rang. Der er et stort spektrum af forskellige ligaer, der alle er underdelt i 4 divisioner. Mange spillere spiller for at stige i rang, og det er på den måde et meget rivaliserende spil, hvor du hele tiden prøver at tænke skridtet foran dine modstandere. 

Det er derfor tit sådan, at du kun vælger én eller to roller at gå i dybden med, når du spiller. 

Dynamisk gameplay

I League of Legends har du aldrig den samme oplevelse to gange. Det er fordi, der hver anden uge laves store opdateringer i spillets strategiske overflade, der kan ændre den generelle opfattelse af den dominerende spillestil.

Du kan også med fordel søge inspiration til computerspillet online, hvor der findes mange tusindvis af vejledninger og idéer til nye strategier, du kan nemt tage i brug.

Kan du spille det med venner?

League of Legends er et fantastisk spil at spille sammen med venner og bekendte, og det er samtidigt også et godt sted at stifte nye venskaber.

Mange kan godt lide at spille det samtidigt med at de snakker med hinanden online, og hvis du godt kan lide at hygge dig og socialisere dig online, findes der mange forskellige fora, du nemt kan blive en del af.

Spillet er desuden fuldstændig gratis, og der er ikke den mindste snert af pay-to-win.

Hvis du godt kan lide at have det sjovt med online gaming, bør du helt sikkert tjekke det ud, downloade det, logge ind og komme i gang med at spille det.