Sådan optager du film fra Apple TV Plus

Vi danskere elsker at bruge tid på streaming af film og musik både online og offline. Dette har selvfølgelig medvirket til, at der findes en lang række forskellige streamingtjenester tilgængelige. Hvis man vil have film med på farten, når man er uden internet, findes der mange gode muligheder. En af dem er Audials.

Download Audials for at få downloadet de seneste og ældre film med til de digitale enheder. Der er mange fordele ved at benytte tjenesten. Ikke nok med at man kan få god underholdning, lige når det passer, sparer det også en for en del tid. Apple TV+ er blot en af de streamningtjenester, som arbejder sammen med Audials.

Hvordan fungerer Audials?

Audials er en smart tjeneste, som kan downloade alt fra musik til film ned til sin computer eller andre transportable enheder. Ved hjælp af en smart funktion kan man downloade det meste fra andre filmtjenester ned til sin computer. Dette er muligt ved hjælp af automatisk skærmoptagelse. Derved skal man blot vælge film, og efterfølgende downloades denne automatisk.

Brugere af Apple TV+

Det er både nemt og praktisk at vælge denne løsning til download af film. Audials har samarbejder med mange forskellige streamingtjenester. Apple TV+ er blot en af mange. Apple TV henvender sig især til brugere af Apples produkter. Hvis man derfor ejer en iPhone, Apple TV eller lignende er Apple TV+ et godt valg af streamingtjeneste. Især hvis man vil have en god film-oplevelse.

Mere om Apple TV+

Det er selvfølgelig også alt afhængigt af hvilken type af film og serier, man ønsker at se. Man kan ofte tjekke indholdet på de fleste streamingtjenester uden et abonnement på den givne tjeneste. Prisen på forskellige tjenester varierer desuden. Hos Apple TV+ kan man få 3 måneders prøveperiode gratis. Dette er også en god måde, hvorpå man kan se, om det er noget for en.

Efterfølgende får man adgang til tjenesten efter de 3 måneder ved at betale et månedligt beløb på 39 kr. om måneden. Man kan endda få ét abonnement til hele familien, hvor man sammen kan bruge tjenesten. Faktisk kan man bruge tjenesten i over 100 lande og regioner. Siden opdateres løbende med nye serier, dokumentarer og film.

Sådan bruges Audials

Hvis man gerne vil i gang med at downloade nogle af Apple TV+’s film og serier ved hjælp af Audials, kan man nemt blive guidet igennem det på deres hjemmeside. Først og fremmest skal man blot installere Audials til sin computer. Efterfølgende kan man vælge Apple TV-logoet. Herefter sendes man ind på streamingtjenesten. Her vælger man ønskede film til download.

Når dette er gjort, vil den smarte skærmoptagelsesfunktion gå ind og optage filmen i baggrunden. Når den er færdig, kan den findes i ens computer som eksempelvis en MP4-fil eller lignende. Så er der ellers styr på underholdningen. Så kan man se sine downloadede film på farten uden brug og behov af internetforbindelse. Det kan være smart, hvis man på tidspunkter på turen ikke har internet.