Norton Ghost

0
597

Norton Ghost er en avanceret programpakke, der hjælper dig med at beskytte din computer med backup af kritiske filer og indstillinger, samt at gendanne dem efter et nedbrud eller lignende.Norton Ghost kan hjælpe dig med at tage backup af alt information på din harddisk, og kopiere den backup til forskellige medier som f.eks FTP eller andre eksterne lagringsenheder.

Norton Ghost har en funktion kaldet Symantec ThreatCon Integration, der automatisk sørger for at tage backup af dine filer, når ThreatCon når et angivet trusselsniveau.

På den måde er du fri for at bekymre dig om at få taget backup, Norton Ghost klarer det automatisk for dig. Norton Ghost tilbyder mange former for backup. Du kan f.eks vælge en fuld systembackup. Denne funktion sørger for at al information, filer og indstillinger på din harddisk sikkerhedskopieres til en backup. Du kan så senere gendanne alt information, hvis uheldet er ude.

Du kan også med Norton Ghost tage backup af de filer som er blevet ændret indenfor en bestemt tidsperiode. På den måde tager selve backup-processen ikke så lang tid. Du kan også definere en hændelsesbaseret backup – det betyder f.eks at Norton Ghost tager backup hver gang et nyt program installeres eller informationen på din harddisk når et defineret niveau f.eks 50 GB.

Norton Ghost er nok det mest omfattende og sikre backup-program på markedet. Det afspejles selvfølgelig også i prisen, men er du seriøs med din backup og er du helst fri for at bruge unødvendig tid på genoprettelse af data, så er Norton Ghost alle pengene værd.

Læs mere hos producenten

Tidligere artikelConnectify
Næste artikelForceWare Coolbits

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her