BullGuard Premium Protection

0
369

BullGuard har lanceret en opgraderet version af deres sikkerhedspakke BullGuard Internet Security med endnu flere funktioner og online backup plads – den hedder BullGuard Premium Protection.

Du finder samtlige funktioner og moduler i BullGuard Premium Protection som også er tilstede i BullGuard Antivirus og BullGuard Internet Security. Derudover er der 2 spritnye moduler og hele 25GB online lagerplads.

Download programmet

Centralt i BullGuard Premium Protection er virus-scanneren som er bygget på teknologien fra BitDefender – verdens bedste antivirus software. Alle scanninger forløber i real-time eller du kan planlægge scanninger eller udføre dem manuelt. Alle typer af virus og malware elimineres af BullGuard Premium Protection.

Et spamfilter sørger for at alle spam og junk mails bliver sorteret fra og aldrig når frem til din indbakke – de placeres i en separat mappe i din e-mail klient, så du altid kan gennemgå dem, hvis behovet opstår. En firewall filtrerer alt netværkstrafik og blokerer fjendtlig aktivitet som hackere.

Derudover har BullGuard Premium Protection:

– Forældrekontrol
– Anti-phising
– Sårbarhedsscanner
– PC Tune Up

De nye moduler i BullGuard Premium Protection er:

Identitetsbeskyttelse – som vogter din online identitet og forhindrer kriminelle i at misbruge den til svindel og indkøb af varer i dit navn.

Sikring på sociale medier – sørger for at din færden på Facebook og relaterede sociale medier er underlagt de skrappeste sikkerhedsforanstaltninger. Farlige links fjernes, spam beskeder sorteres fra osv.

Som en ekstra bonus medfølger der 25GB online lagerplads med til BullGuard Premium Protection som kan bruges til backup og kopiering/lagring af alle typer af data.

Tidligere artikelBlueStacks App Player
Næste artikelLeawo DVD Creator

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her