Sådan optager du indhold fra CNN

Er du vild med CNN – men oplever du ofte, at du indimellem gerne vil se indholdet fra tv-kanalen offline? Du kender sikkert godt, at lange flyvetyre eller køreture kan kræve, at du indimellem har brug for underholdningen. I de tilfælde kan det være en fordel at downloade indholdet inden, så du er sikker på, at du har mulighed for at se videoer, programmet og andet indhold fra tjenesten offline. Nedenfor får du i den forbindelse en guide til, hvordan du kan downloade indhold fra CNN nemt og hurtigt ved at følge et par trin.

Om Audials Movie

Processen er heldigvis enkelt. Den kræver ikke mere, end at du følger tre trin, som du kan følge her. Først og fremmest skal du downloade Audials Movie, som er en Windows-software. Programmet er beregnet til at downloade videoer nemt og hurtigt fra platforme som for eksempel CNN. Når du bruger programmet, kan du efterfølgende downloade videoerne direkte til din computer, hvorefter du kan anvende programmet Universal Converter. Denne funktion skal bruges til at konvertere den video, du downloader ned på computeren.

download klik her 2 Sådan optager du indhold fra CNN

Du kan vælge at konvertere videoen til flere forskellige videoformater – heriblandt ABI, WMV og MP3. Ved at vælge imellem forskellige videoformater, har du i øvrigt mulighed for at tilpasse den downloadede video til enten din computer, Smartphone eller Tablet. 

I Audials Movie finder du som udgangspunkt tre forskellige sektioner med separate funktioner, der er brugervenlige og nemme at navigere i. Læs mere om fordelene ved at anvende Audials Movie nedenfor:

  • Med hjælp af Audials Movie Streaming kan du downloade dine yndlingsprogrammer fra CNN, som du efterfølgende kan gemme på din computer, tablet eller Smartphone
  • Programmet er inddelt i tre sektioner, som giver dig et overskueligt og visuelt overblik over programmets funktioner
  • Du kan selv vælge, hvilke videoformater, du ønsker at konvertere programmerne til
  • Programmet er ideelt til dig, der elsker at streame programmer fra CNN, men som gerne vil have mulighed for at se dem offline ved at downloade og overføre filerne til dine elektroniske enhed
cnn audials Sådan optager du indhold fra CNN

Sådan gør du

For at komme i gang med at downloade indhold fra CNN, skal du downloade og installere Audials Movie. Programmet er en gratis Windows-software og kræver ingen registrering. Når du har downloadet programmet, skal du efterfølgende starte Audials Movie og skifte til ”gem video”. Funktionen finder du under sektionen ”streaming”. Væg derefter profilen med det ønskede videofilformat fra funktionen ”format”, som du finder nederst på siden.

Næste step i processen er, at du skal starte CNN og klikke på funktionen ”videooptagelse”. Herefter klikker du igen på ”vælg optagelsesværktøj”. Tryk på ”vælg automatisk”. Når du skal finde den videoen, du ønsker at downloade, skal du åbne CNN i din browser og vælge den video, du ønsker at optage. Selve optagelsen starter direkte, ligeså snart du afspiller videoen. Det er vigtigt, den afspilles i original størrelse for at få den bedste kvalitet.

I det sidste trin i processen, er videoen gemt automatisk og klar til afspilning. Den er overført til Audials-spilleliste. Du kan efterfølgende selv vælge at gemme streamingen i det ønskede videoformat – for eksempel MP4, som du kan trække eller slippe til et andet program.

download klik her 2 Sådan optager du indhold fra CNN

Denne artikel er skrevet i samarbejde med den norske hjemmeside DomeneInfo.no