Ryd automatisk op i midlertidige filer i Chrome

I dette lille tip vil vi vise hvordan du kan få Googles Chrome browser til at kører hurtigere ved at installere et lille tilføjelsesprogram, der automatisk rydder op i de midlertidige filer som kan trække ned på ydeevnen, hvis de får lov til at hobe sig op.

Click&Clean er et lille tilføjelsesprogram til Chrome, der automatisk kan slette midlertidige filer sm browser-historik, cache, cookies og end data gemt i formularer. Ved at bruge et par minutter på at installere og konfigurere Click&Clean behøver du ikke i fremtiden opleve at Chrome bliver langsomt eller ustabilt på grund af for mange midlertidige filer – desuden beskytter Click&Clean dit privatliv ved at slette oplysninger om din adfærd osv.

Start med at installere Click&Clean i Chrome. Efter installationen kan du på værktøjslinjen i Chrome se et lille ikon – klik på ikonet for at starte konfigurationen.

Klik på menupunktet “Clear Private Data when Browser Closes”. Her kan du først angive om Chrome skal spørge dig inden en oprydning foretages – det er boksen “Ask me before clearing” du skal afkrydes for denne mulighed.

Under “Chrome” kan du afkrydse de midlertidige filer som Click&Clean skal slette hver gang Chrome bliver lukket ned. Click&Clean er især smart, hvis du benytter en offentlig- eller arbejdscomputer og ikke ønsker at andre brugere skal se hvad du søger efter eller de sider du besøger.

Du kan læse mere om Google Chrome hos DownloadCentral.dk