Ryd automatisk op i midlertidige filer i Chrome

0
956

I dette lille tip vil vi vise hvordan du kan få Googles Chrome browser til at kører hurtigere ved at installere et lille tilføjelsesprogram, der automatisk rydder op i de midlertidige filer som kan trække ned på ydeevnen, hvis de får lov til at hobe sig op.

Click&Clean er et lille tilføjelsesprogram til Chrome, der automatisk kan slette midlertidige filer sm browser-historik, cache, cookies og end data gemt i formularer. Ved at bruge et par minutter på at installere og konfigurere Click&Clean behøver du ikke i fremtiden opleve at Chrome bliver langsomt eller ustabilt på grund af for mange midlertidige filer – desuden beskytter Click&Clean dit privatliv ved at slette oplysninger om din adfærd osv.

Start med at installere Click&Clean i Chrome. Efter installationen kan du på værktøjslinjen i Chrome se et lille ikon – klik på ikonet for at starte konfigurationen.

Klik på menupunktet “Clear Private Data when Browser Closes”. Her kan du først angive om Chrome skal spørge dig inden en oprydning foretages – det er boksen “Ask me before clearing” du skal afkrydes for denne mulighed.

Under “Chrome” kan du afkrydse de midlertidige filer som Click&Clean skal slette hver gang Chrome bliver lukket ned. Click&Clean er især smart, hvis du benytter en offentlig- eller arbejdscomputer og ikke ønsker at andre brugere skal se hvad du søger efter eller de sider du besøger.

Du kan læse mere om Google Chrome hos DownloadCentral.dk

Tidligere artikelSkab mere plads og ryd op i programmer
Næste artikelSlå CTRL+ALT+DEL login til