Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

0
492

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående “hvornår” og fokuserer på at sikre din mobiltelefon imod alle potentielle trusler. Bedrageri, tyveri, virus og generelt malware på internettet er nu mobiltelefon almene fjender. Et godt bud på en all-around sikring af din mobiltelefon er softwareløsningen BullGuard Mobile Security.

Ved hjælp af real-time analyse, kontrol af fjerndata via en online konto og antivirus og antispyware beskyttelse, placerer BullGuard Mobile Security sig i toppen af softwareløsninger til mobiltelefoner som kører på Android, Windows Mobile, BlackBerry og Symbian – det er endnu ikke muligt at beskytte en Apple iOS enhed med BullGuard Mobile Security. Læs mere om systemkrav til BullGuard Mobile Security hos BullGuardAntivirus.dk.

Beskyttelse:
Mobiltelefon er blevet det mest yndede mål for ondsindet aktivitet på grund af de data, både personlige og professionelle, som vi arkiverer på dem. BullGuard Mobile Security beskytter din mobiltelefon mod virus og andre skadelige programmer ved anvendelse af real-time sporing. Real-time scanninger undersøger øjeblikkeligt hver fil, som kommer ind på din enhed og forhindrer skadelig virus i at inficere din mobiltelefon.

BullGuard Mobile Security yder også firewall beskyttelse. Denne beskyttelse opstiller en spærring omkring din mobiltelefons tilslutningsterminal, således at skadevoldende information ikke kan indtastes på din telefon. Firewallen lader dig også afgøre, hvilket indhold der kommer ind, eller ikke kommer ind på din mobiltelefon og anbringer en afskærmning omkring dit signal, således at din enhed ikke kan opdages på det offentlige netværk.

Hvis du har fået nok af at modtage trættende salgsopkald eller uventede teksbeskeder, har denne softwareløsning til mobilsikkerhed et spamfilter, som gør det muligt for dig at blokere visse telefonopkald og tekstbeskeder. Imidlertid er både firewall beskyttelsen og spamfilteret kun tilgængelige på mobiltelefoner, der bruger Symbian eller Windows Mobile som mobile oprativsystemer.

Funktioner:
Hvis du har mistet din mobiltelefon eller fået den er stjålet, er der en mængde funktioner, som du kan drage fordel af med BullGuard Mobile Security. Efter at have oprettet en online konto hos BullGuard, da du første gang installerede softwaren, kan du logge dig ind på din konto og spærre din mobiltelefon eller slette data på den på via fjernstyring. Når du spærrer din mobiltelefon anbringer du et kodeord på den, således at ingen kan åbne den, stjæle data eller information uden at indtaste det korrekte kodeord. Sletning af mobiltelefonen ved brug af BullGuard Mobile Security er ideel, hvis du ved, at telefonen er blevet stjålet. Du kan rydde alle informationer og data, som er lagret på din telefon – indbefattet kontakter, billeder, teksbeskeder, e-mails og alle andre filer.

Som en yderligere forholdsregel anbefaler vi, at du regelmæssigt sikkerhedskopierer alle dine informationer til din online konto. Gennem din online konto kan du også aktivre GPS funktionerne til præcist at angive, hvor din mobiltelefon befinder sig, hvis du har mistet den, eller hvis du tror, at nogen kunne have taget den. Du kan bruge Scream Locate funktionen, hvis du vil have din telefon til at udsende en alarm, også hvis du har slået lyden fra – det kan forøvrigt gøre mobiltelefonen nærmest ubrugelig for tyveknægten.

En af de standardfunktioner, som står tilrådighed med BullGuard Mobile Security er dens praktiske forældrekontrol. For at anvende funktionen til forældrekontrol skal du bruge din online konto for at overvåge dit barns aktiviteter på mobiltelefonen. Dette gør det muligt for dig at kontrollere dine børns brug af internettet og afholde dem fra at se pornografi eller andet uanstændigt stof. Forældrekontrol overvåger også indkomne og udgående billeder og meddelelser (SMS og e-mail) og sætter dig også i stand til at oprette en liste over opkald, som skal blokeres.

For at BullGuard Mobile Security til mobiltelefon at køre med fuld styrke, skal BullGuard Mobile Security opdateres regelmæssigt. Softwaren vil opdatere sig selv, når din telefon er tilsluttet internettet. Hvis du ikke har uafbrudt adgang til internettet, vil softwaren kontrollere for opdateringer, hver gang du har internettilslutning. Hvis du har lyst til at søge efter alle tilgængelige opdateringer, eller ændre den måde hvorpå BullGuard Mobile Security opdaterer sig selv, kan du følge trin-for-trin instruktionerne på BullGuards supportafsnit på deres website.

Brugervenlighed:
Regelmæssige scanninger af din mobiltelefon er afgørende for at kunne finde malware, som er trængt ind i din mobiltelefon. Udover den real-time beskyttelse gør BullGuard Mobile Security det muligt for dig at scanne din mobiltelefon for virus nårsomhelst. BullGuard Mobile Security lancerer også planlagte scanninger, der gør at du fremadrettet ikke behøver selv at igangsætte en scanning af din mobiltelefon.

Hjælp & Support:
Vi er imponerede over den hjælp og support, der ydes af BullGuard til BullGuard Mobile Security. Vedrørende alle dine spørgsmål og bekymringer, kan du sende en e-mail eller tale direkte med en medarbejder via live chat. BullGuards support team er imødekommende over for vores tvivlsspørgsmål og forsynede os med de informationer, vi havde brug for på en præcis måde.

Ud over e-mail support og live chat er der andre muligheder med hensyn til hjælp, indbefattende en brugerguide med trin-for-trin instruktioner vedrørende installation, scanning og opdatering af BullGuard Mobile Security på din mobiltelefon. Vi syntes at guiderne var grundige, men hvis man stadig har ubesvarede spørgsmål leverer BullGuard også en FAQ sektion, som besvarer en mængde basale spørgsmål angående hver type mobilt operativsystem og også forsyner med trin-for-trin anvisninger for brugerne.

Konklusion:
Vi værdsætter den brede vifte af beskyttelsesvalg og funktioner, som BullGuard Mobile Security yder. Vi sætter pris på GSP og Scream Locate funktionerne, så vel som forældrekontrollen og real-time beskyttelsen. Online kontoen er en fantastisk funktion, som giver dig mulighed for hele tiden at have fuldstændig kontrol, også når din mobiltelefon ikke er ved hånden, hvad der kan udstyre dig med en enorm følelse af sikkerhed. Sikkerhedskopieringssystemet er intuitivt og let at bruge, lige så vel som installation og opdatering af BullGuard Mobile Security også er det. Eneste ulempe for danske brugere er, at softwaren indtil videre kun er på engelsk.

Køb BullGuard Mobile Security

Tidligere artikelTag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
Næste artikelGammel Excel fejl, eksisterer stadig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her