Afspil DivX i Windows

Som udgangspunkt kan Windows 10 afspille en del flere film, videoformater og videofiler end forgængeren Windows Vista var i stand til. Windows 10 har nemlig en del flere video codec installeret og det gør det nemmere for brugeren af afspille film og video uden tredjeparts codec. Men DivX videoformatet kan volde lidt problemer i Windows og i dette lille tip vil vi vise hvordan du nemmeste afspiller DivX i Windows.

DivX Codec

Den nemmeste løsning er at installere DivX Codec fra producenten af DivX. DivX Codec er ikke et freeware program, men du kan som bruger sagtens benytte det gratis til at afspille DivX.

Men vi kan anbefale at benytte freeware programmet DivX Plus Player i stedet for. DivX Plus Player er også udviklet af producenten af DivX, men tillader kun afspilning af DivX film og videoer og ikke encoding af DivX filer.

Download DivX Plus Player

VLC – VideoLAN Client

En anden løsning er at benytte det meget populære freeware program VLC til at afspille dine DivX film og videoer. VLC er en slags erstatning for Windows Media Player og kan afspille stort set alle multimedia formater, både video- og lydfiler.

VLC har alle de relevante codec indbygget og behøver sjældent tredjeparts codec eller lign. for at spille film og musik. Samtidigt er VLC open-source og indeholder ingen former for spyware eller reklamer. Vi kan varmt anbefale VLC som standard film- og musikafspiller i Windows, hvis du er ved at være lidt træt af at Windows Media Player ikke kan afspille alle dine multimedia filer.

Download VLC VideoLAN Client