4 grunde til at du skal skifte til Windows 10

Hvis du er en person, som elsker at følge med i de nyeste ting inden for teknologi og computere, så er du helt sikkert sat ind i, hvilke gode grunde der er til, hvorfor du bør skifte det gamle operativsystem på din computer ud med Windows 10.

Hvis du dog ikke er den store tech-person, eller hvis du ikke lige har haft tid til at læse op på det, så skal du endelig ikke fortvivle. Herunder får du nemlig gennemgået fire grunde til, at det kan være en fordel for dig at skifte til Windows 10.

1. Det er mere sikkert

En af de allerstørste fordele, som du kan få, hvis du vælger at installere Windows 10 på din computer, er, at sikkerheden er blevet forbedret i denne version. Systemet har nemlig fået en hel del nye sikkerhedsfunktioner, som er med til at beskytte dig imod trusler såsom hackerangreb, som for eksempel har til formål at stjæle din identitet eller at afpresse dig for penge.

Selvom Windows 7 naturligvis også er lavet med fokus på sikkerhed, så er behovet dog blevet mere avanceret siden da. Dermed vil dine personlige oplysninger være i langt mere trygge hænder med Windows 10.

2. Din computer bliver hurtigere

Endnu en stor fordel med Windows 10 er, at din computer bliver hurtigere, når du vælger at installere dette system. Dette gælder både i forhold til opstarten af din computer, men også i forhold til dine programmer.

Hastigheden er specielt en stor fordel nu, da Microsoft i 2020 stoppede med at sende opdateringer ud til Windows 7, hvormed dette system vil komme til at fungere endnu langsommere sammenlignet med Windows 10.

3. Et smartere system

En af grundene, til at nogle mennesker ikke kan lide at skifte styresystem, er, at man så skal til at vænne sig til at bruge computeren på en ny måde. Hvis du har det på denne måde, så vil der være et lille minus ved Windows 10, da systemet ser anderledes ud end Windows 7. I den nye udgave er det netop flisemenuen, som er anderledes fra det gamle design.

Lige så snart du dog har vænnet dig til det nye design, så får du altså et styresystem, som er meget smartere at bruge end det gamle. Systemet indeholder nemlig en lang række af nye funktioner, som kan gøre både arbejde og fritid på computeren meget lettere, end det har været hidtil.

4. Dit internet kommer til at blive hurtigere

Der findes næsten ikke noget så frustrerende som langsomt internet. Dette problem kan Windows 10 dog også afhjælpe, hvilket er en super god egenskab ved systemet. Du får nemlig mulighed for at bruge den nye browser, som har fået navnet Edge. Denne browser er sammenlignet med Explorer simplere at bruge, selvom den faktisk har langt flere funktioner. Dertil så er den også væsentligt hurtigere.

Der findes naturligvis flere fordele ved Windows 10 end de ovennævnte, så det er bare med at installere systemet, sådan at du kan komme til at opleve dem.