De tre bedste apps til investering

0
752

Apps er efterhånden blevet uundværlige værktøjer til de fleste ting. Det gælder også investering. Hvis du overvejer at gå ind i aktieinvestering eller allerede er velbevandret i den verden, så er det her anbefalinger af gode apps til investering.

Investering bliver hele tiden nemmere. Nu kan du klare langt det meste direkte fra din smartphone. Der er ligeledes kommet en række forskellige apps, der kan holde dig opdateret på det nyeste fra finansverden, mens du samtidig kan købe og sælge direkte fra appsene. Er du ny ud i aktieinvestering, så læs meget mere på aktieskole.com.

Apps kan være en super god måde at gøre investering lettilgængeligt og overskueligt. På den måde kan du altid være opdateret, når du er på farten. Samtidig gør de det super nemt at handle på en nem og overskuelig måde. Nogle af nyhedsappsene giver et unikt overblik over de seneste kursudvikler, nøgletal og meget andet essentiel information. De kan gå hen og blive et absolut hjælpeværktøj. Særligt hvis du er ny investor.

Yahoo Finance

På Yahoo Finance kan du blive meget klogere på alt, hvad der sker i investeringsbranchen og på aktiemarkedet generelt. Her kan man finde meget brugbar information om alt muligt. Du kan blandt andet læse om de seneste nyheder, kursudviklinger, nøgledata og meget andet. Denne information kan du typisk ikke se hos de forskellige mæglere, så det er smart at have denne app til lige netop det. Til gengæld er det nemlig ikke en mægler-app, så du kan ikke handle direkte fra appen, den er udelukkende til at samle information.

Saxo Investor

Saxo Investor er en app skabt af en af de andre største mæglere i Danmark, nemlig Saxo Bank. Her kan du få indsigt og overblik i alt muligt. Du kan for eksempel undersøge forskellige markedet, og holde øje med dine favoritaktier. Samtidig har du mulighed for at købe og sælge dine aktier direkte gennem appen. Du skal selvfølgelig have en bruger hos Saxo Bank for at kunne bruge den app til at handle.

Euroinvestor

Euroinvestor er et dansk medie, der dækker alt, hvad der sker i den økonomiske verden. Det er både internationale og nationale nyheder, så du altid er opdateret. De har lavet denne app, hvor man nemt kan følge med fra telefonen. Det er en virkelig god app til at holde øje med det nyeste inde for kursudvikling, nøgledata og så videre. På mange måder kan den det sammen som Yahoo Finance, men den er bare ikke helt lige så omfattende. Man kan også besøge deres hjemmeside, hvis man hellere vil læse nyhederne der.

Nordnet

Denne app er skabt af en af de store mæglere i Danmark, nemlig Nordnet. På deres app har du altid et godt overblik over din portefølje. Appen giver dig dette på en super overskuelig måde. Nordnets app er nemlig meget brugervenlig og enkel i sit design. Samtidig har du faktisk også mulighed for at købe og sælge aktier gennem appen. Du skal selvfølgelig have en bruge hos Nordnet for at kunne handle gennem appen.

Tidligere artikelAnmeldelse af Kaspersky VPN Secure Connection
Næste artikel4 grunde til at du skal skifte til Windows 10