Sådan streamer du HBO og optager indholdet

HBO er en af de mest populære og kendte streamingtjenester. Det er også et tv-netværk, og de producerer det meste af deres eget indhold i høj kvalitet. I Danmark kan du få adgang til HBO Nordic, den nordiske version af deres online tjeneste, som indeholder masser af HBO’s fantastiske og populære film og serier, men dog ikke alt det samme indhold som den amerikanske udgave.

HBO streamer ikke bare til din computer, men også til for eksempel din iPhone eller anden smartphone, iPad eller anden tablet, Xbox og PlayStation, ja alle de gadgets, hvor du normalt har adgang til internettet.

Ønsker du adgang til det amerikanske HBO, går du ind på www.hbo.com og opretter en konto. Befinder du dig ikke i et land, der har adgang til det amerikanske HBO med mere indhold, kan du omgå geo-blokaden ved at installere en VPN-tjeneste.

Sådan streamer du HBO med en VPN

Har du ikke mulighed for at bruge det amerikanske HBO fra din enhed, kan du prøve kræfter med en VPN. Du skal blot følge denne simple guide:

  1. Det er vigtigt, at du anvender en VPN som virker troværdig, og som har en server i et land, hvor HBO kan streames (USA). Du kan eksempelvis bruge ExpressVPN.
  2. Du starter med at downloade og installere NordVPN eller den VPN, du bruger, på din enhed. Download programmet – klik her.
  3. Herefter åbner du din VPN og opretter forbindelsen til en server i det land, du vil streame fra.
  4. Åbn HBO og opret dig.
  5. Nu kan du se film og serier fra HBO, som om du var i USA, så længe du har din VPN åben.

Sådan optager du fra HBO

Med din VPN har du nu adgang til alt HBO’s kvalitetsindhold og kan se det, når du har forbindelsen aktivt. Der er dog også muligheden for at optage indholdet, når du streamer det, så du også kan have adgang til det offline og uden din VPN.

Dette er muligt, hvis du downloader og installerer endnu et stykke smart software på din Windows computer. Du skal installere Audials One, som er et program, der kan optage film og musik, imens du streamer det.

Audials One giver dig mulighed for at optage film, musik og serier, således at du har dem gemt på din computer og kan afspille dem senere hen, selvom du ikke har VPN eller internetforbindelse.

Sådan bruger du Audials One til at optage

Ønsker du at streame og optage fra HBO samtidigt, kan du følge denne guide til at begynde at bruge det smarte Audials One.

  1. Du begynder med at downloade Audials One og installere det på din PC.
  2. Nu åbner du programmet og vælger Video Streaming i venstre side.
  3. Du vælger HBO fra oversigten over de tilgængelige streaming-tjenester, som Audials One kan optage fra.
  4. Du går ind på din HBO via din foretrukne browser. Her begynder du at streame indhold, der så helt automatisk bliver optaget imens.
  5. Herefter kan du administrere dit indhold i Audials One, uanset om du er forbundet til internettet eller ej.

Audials One har mange ekstra funktioner, og det er et stykke software, der er rigtig smart at bruge til at optage det, du streamer.