Anmeldelse af NordVPN

0
759

Søger du en VPN, der er nem at anvende, og som samtidig har nogle helt særlige ekstra funktioner og tilføjelser? I så fald bør du prøve NordVPN. Med NordVPN er du garanteret en VPN af yderst høj kvalitet, der har en hel masse at byde på til alle typer af brugere.

Der er godt nok noget arbejde, der mangler i forhold til appens interface, men generelt set er der tale om en VPN, der bestemt er værd at tjekke ud. Du kan blive meget klogere på NordVPN i denne anmeldelse.

Download Anmeldelse af NordVPN

En service, der tilbyder forskellige VPN-produkter

Lad os starte med at se på, hvad NordVPN er for en størrelse. NordVPN er en Panama-registreret service, der tilbyder dig som, bruger forskellige VPN-produkter. Lige nu har de mere end 12 millioner kunder fordelt over disse produkter. Dette inkluderer produkter som password manager og et krypteringsværktøj. Det primære formål med NordVPN er altså at give dig som forbruger mere kontrol over dine private data, hvilket bestemt må siges at være et emne, der er stor fokus på i disse tider.  

Få mange ekstra funktioner med NordVPN

Det er især, når det kommer til ekstra funktioner, at NordVPN udmærker sig. Den tilbyder nemlig mere end 5.600 servere til 60 forskellige lande. Det betyder, at du blandt andet får Android, Linux, Windows, iOS, Mac og mange andre apps. Du har formentlig mulighed for at bruge alle dine enheder på samme tid, i og med at NordVPN tilbyder support for seks forbindelser. Det må ganske enkelt siges at være imponerende. 

Du kan altid få hjælp fra NordVPNs 24/7 support

NordVPN tilbyder en lang række af de tekniske funktioner, som man kan forvente af en VPN. Dette inkluderer OpenVPN support, kill switch og DNS leak protection. Disse funktioner har det formål, at du kan opnå en større sikkerhed. Ud over disse mere gængse funktioner er der double data encryption og Onion support. P2P support skal også nævnes i denne forbindelse, og det er en rigtig god tilføjelse.

Føler du dig en smule overvældet over alle disse tekniske funktioner og ekstra tilføjelser, eller oplever du, at du ofte har tekniske problemer, kan du hele døgnet rundt få professionel hjælp fra NordVPNs 24/7 support.

Fordele ved NordVPN

Det særlige ved NordVPN er først og fremmest dets Netflix-unblocking funktion, og herudover har den P2P-optimeret servere, Bitcoin support og malware blocking. Mangler du således en VPN, der har fokus på privacy, og som kan unblocke eksempelvis Netflix, er VPN et rigtig godt bud for dig. Endvidere skal NordVPN bestemt roses for sin hurtige og effektive live chat support, hvor man har mulighed for at få svar på alle sine spørgsmål på ganske kort tid.

Ulemper ved NordVPN

Når det kommer til selve NordVPN app’en og browseren, er det meget basale tilføjelser, den bidrager med. Ud over er der tilmed nogle andre problemer, såsom at supportsiden har behov for noget arbejde, og herudover er VPN’en en smule dyr sammenlignet med andre alternativer på markedet. Ikke desto mindre er der uden tvivl flere fordele end ulemper ved NordVPN, hvorfor det bestemt er en VPN, der er værd at prøve af, da den som sagt har masser at byde på generelt set for alle slags brugere.

Tidligere artikelDe bedste online virus scannere
Næste artikelDR Netradio