Tre gode spil til Windows

Windows er på trods af Macs succes stadig det mest almindelig styresystem i verden. Windows har på grund af det gode interface og styresystem beholdt pladsen, som både det mest brugte i erhvervslivet, men også i privaten. Specielt i privaten er det vigtigt, at man får slappet en smule af, og det er der en lang række måder man kan gøre dette på. Nogle vælger at slappe af med en bog, andre vælger at tage på online casino og benytte sig af maskinerne derpå. Hvis man endnu ikke har prøvet det endnu, kan man benytte sig af en Spilnu bonuskode og en flere fordele. 

Læs mere nedenfor for at læse om tre gode spil til Windows. 

Valorant 

Riot Games udgav i 2020 et spil ved navn Valorant. Spillet er en blanding af Counter Strike og Overwatch. Valorant er et FPS spil, hvor man skal forsøge at dræbe modstanderholdet. To hold af fem bliver sat på banen med hvert deres formål. Det ene skal plante bomben inden tiden render ud eller dræbe alle modstanderne. Det andet hold skal dræbe modstanderne eller sørge for at bomben ikke bliver plantet inden for tiden. 

Det som gør dette spil anderledes end Counter Strike er at man har ‘agents’, som kan forskellige ting. Det gør spillet unikt, og kommer med tiden til at udfordre Counter Strike på FPS markedet. 

Counter Strike 

Alle kender Counter Strike og det nyeste spil i rækken er Global Offensive. Hvis man ønsker en beskrivelse af Counter Strike kan man læse første del af ovenstående paragraf. Det handler om at dræbe sine modstandere og gør det inden for tiden. 

Counter Strike har i mange år været de mest populære skydespil på markedet, og det skyldes blandt andet en trofast Esports scene, hvor der er mange store turneringer konstant, der tiltrækker millioner af seere hver gang. Counter Strike er et solidt spil, som man kan bruge rigtig, rigtig mange timer på.

Among Us 

Et andet slags spil er Among Us. Among Us handler om en gruppe forvirrede mennesker, som bliver sat ind i forskellige scenarier for at løse simple opgaver. Twistet kommer da den gruppe mennesker altid indeholder minimum en morder. Det er derfor gruppens opgave at finde ud af hvem morderen er, og få ham stemt ud inden han får dræbt dem alle. Dette er et perfekt spil at spille sammen med vennerne, da man kan få mange sjove scenarier ud af det.  

Among Us er på mange måder et spil, som man kan samle en hel vennegruppe omkring – hvor man kan spille mellem 5-10 spillere.