G Data Antivirus

G Data Antivirus er et lidt nyere antivirusprodukt her i Danmark, men virksomheden bag har faktisk eksisteret siden 1985, hvor den blev grundlagt i Tyskland. G Data Antivirus bærer også præg af tysk grundighed og effektivitet.

En af de banebrydende egenskaber ved netop G Data Antivirus er, at programmet gør brug af to separate virusscannere til at opspore og blokere virusangreb. Fremgangsmåden er ganske enkelt, men ikke set tidligere hos konkurrerende antivirusprodukter. Det tilføjer en ekstra grad af sikkerhed til computeren uden at gå på kompromis med ydelsen – det kan ikke mærkes, at G Data Antivirus anvender to virusscannere.

Indbygget i programmet er også teknologien CloseGap, der løbende scanner og analyserer din computer for sårbarheden som potentielt kan udnyttes af tredjepart. Hver eneste gang et sikkerhedshul opstår sørger G Data Antivirus for at lukke det, så sikkerhedsniveauet bevares.

Med modulet AutostartManager kan du også få forbedret starttiden på selve opstarts-fasen af computeren og indlæsningen af Microsoft Windows.

Med modulet BankGuard sikres du hver eneste gang du anvender netbank eller foretager shopping og betaling online f. eks i en webshop, både nationalt og internationalt.

Eneste minus, lige nu, ved G Data Antivirus er at programmet ikke er oversat til dansk – så du er nødt til at anvende det på engelsk indtil videre.

Læs mere om programmet via dette link