F-Secure SAFE

Hvis du ønsker at sikre dine Windows og Macintosh computere, samt Android tablets og smartphones inklusiv Windows Phone, så er F-Secure blandt de bedre sikkerhedspakker.

Med en enkelt anskaffelse kan du beskytte fra 3 til 10 separate enheder og glæde dig over at modtage support fra dansktalende support-team, som er motiveret til at få alting til at fungere. I denne anmeldelse beskriver vi, hvorledes F-Secure SAFE udmærker sig med hensyn til beskyttelse af husstandens enheder, samt hvilke funktioner og graden af hjælp og support du kan forvente.

Beskyttelse af forskellige enheder/computere

Med SAFE beskytter F-Secure Windows og Mac computere, samt Android og Windows Phone. Til Windows- og Macintosh-baserede computere indbefatter virusbeskyttelsen alle typer af vira, malware, phishing og spyware og lignende. Selv om ingen sikkerhedspakke til computere kan forsvare mod enhver mulig indkommende trussel, så fjerner F-Secure SAFE også malware, som allerede selv har installeret sig.

Mobile Security modulet til Android enheder som mobiltelefon og tablet tager sig af malware og spyware. For Android mobiltelefoner udvider F-Secure beskyttelsen til at omfatte opkaldsfiltrering og SMS filtrering.

F-Secure SAFE udvider omfanget af beskyttelse til at indbefatte funktioner som forældrekontrol, således at programmet kan blokere børn i at få adgang til skadelige hjemmesider og upassende indhold.

Android-delen omfatter en antityveri funktion, som hjælper dig med at lokalisere en mistet enhed. Du kan også, på afstand, låse og slette din Android enhed for at beskytte din identitet mod tyve og misbrug.

F-Secures hjælp og support er fremragende. Naturligvis kan du sende e-mails, eller ringe ind angående support, men F-Secure går ud over det normale ved at supportere dig via online chat. Det er bekvemt.