Hvad er Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) er en populær kryptovaluta, der blev oprettet i august 2020. Det er en decentraliseret, peer-to-peer digital valuta, der gør det muligt for brugerne at sende og modtage betalinger uden behov for en central myndighed. 

Kryptovalutaen, Shiba Inu, blev navngivet efter den japanske hunderace af samme navn. Shiba Inu-racen er kendt for at være loyal, frygtløs og lydig. På samme måde har Shiba Inu-kryptovalutaen til formål at være en loyal og lydig valuta, der er let at bruge og giver et højt sikkerhedsniveau.

Historien bag Shiba Inu mønten

Mønten blev skabt af en person eller gruppe af personer, der er kendt som “Ryoshi”. Holdet bag SHIB ønskede at skabe en sjov og anderledes kryptovaluta, som ville appellere til en bred vifte af mennesker.

I starten var kryptovalutaen blot ment til at være en joke, da den blev udviklet til at være en konkurrent til Dogecoin. Det sekundære formål med SHIB var dog at skabe en mønt, der skulle være nem at bruge og give et højt sikkerhedsniveau.

Du kan læse mere om SHIB-mønten, og dens udvikling, ved at besøge https://shiba-inu-coin.fi/.

Sådan fungerer Shiba Inu

Shiba Inu er en decentraliseret valuta, som giver brugerne mulighed for at sende og modtage betalinger uden behov for en central myndighed. Kryptovalutaen er baseret på ethereum-blokkæden og bruger ERC-20-token-standarden, hvilket betyder at det er kompatibelt med en lang række crypto-wallets (digitale tegnebøger).

Shiba Inu har en samlet mængde på en kvadrillion (tusind milliarder) mønter. Dette er en meget stor mængde sammenlignet med andre kryptovaluter, så som Bitcoin, hvilket kun har en samlet mængde på 21 millioner. Den store forsyning af SHIB betyder, at hver enkelt mønt er mindre end én øre værd.

Fordelene ved Shiba Inu

De største fordele ved Shiba Inu er, at det er nemt at bruge og giver et højt sikkerhedsniveau. Det store udbud af SHIB betyder også, at mønten er meget overkommelig og tilgængelig for en bred vifte af mennesker. Dette gør det til en attraktiv investering for dem, som er nye til kryptovaluta universet.

Derudover har Shiba Inu et meget lavt transaktionsgebyr. Dette gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at sende eller modtage betalinger uden at pådrage sig høje omkostninger.

En af de største fordele er dog at Shiba Inu, som tidligere nævnt, er designet til at være nem og indbydende for alle investorer og handlende, uanset erfaringsniveau. Du kan altså prøve kræfter af med denne kryptovaluta, uanset om du er en erfaren professionel eller lige er begyndt i kryptovalutaens verden.

Hvordan køber og sælger man Shiba Inu-kryptovaluta?

Shiba Inu kan købes og sælges på en række forskellige kryptovalutabørser, såsom Binance, Huobi Global og OKX. Mønten er også opført på populære kryptocurrency tracking apps, såsom CoinMarketCap og Coingecko.

Der er normalt 3 forskellige metoder, hvorpå at man kan købe kryptovaluta. Man kan enten betale med sit normale betalingskort, P2P (peer-to-peer), eller gennem en tredjeparts betaling.

En tredjeparts betaling ville skulle fortages gennem en godkendt platform, så som Coinify, Simplex, Moonpay eller Itez.

Hvis man køber kryptovaluta gennem P2P-handel, så ville det tage sted på en digital markedsplads, som er beregnet til at give brugere mulighed for at sælge og købe forskellige typer kryptovaluta.

Tips til at investere

Før du investerer i en kryptovaluta, er det vigtigt at lave din egen research. Dette omfatter at forstå, hvordan valutaen fungerer, hvad holdet bag den forsøger at opnå, og om du tror, at valutaen har en fremtid. Det smarteste valg er derfor hellere ikke altid at investere i den mest populære kryptovaluta, hvis ikke du har lavet din egen research.

Det er også vigtigt at huske, at kryptovaluta er et volatilt marked. Det betyder, at prisen på en valuta kan gå op eller ned meget hurtigt.

Det er vigtigste er dog altid, at du kun skal investere, hvad du er villig til at tabe.

Investering i Shiba Inu

Når det drejer sig om at investere i Shiba Inu, er der nogle få ting, man skal huske på:

  • SHIB-mønt kun en brøkdel af en øre værd, da udbuddet er så stort. Det betyder, at du skal købe mange mønter for at se et væsentligt afkast af investeringen.
  • Shiba Inu-holdet er anonymt, hvilket kan gøre nogle investorer utrygge. Holdet har dog været meget aktivt i udviklingen af valutaen og har en god track record.
  • Husk altid på at kryptovaluta er et volatilt marked. Det betyder, at prisen på SHIB kan gå op eller ned når som helst. Men hvis du er villig til at tage risikoen, så kan det være en god beslutning at investere i Shiba Inu.