Hold styr på din kodeord med Norton Password Manager

Glemmer du dine passwords?

Du har brug for et unikt og komplekst password til at hjælpe med at sikre dine online-konti, men hvem kan huske alle disse passwords?

Ved at bruge en password manager får du mulighed for at bruge komplekse passwords, der er svære at hacke, og at gemme dem sikkert i en krypteret online boks.

En hovedadgangskode åbner din boks, så du let kan logge ind på dine konti uden at skulle huske hvert eneste password. 

Hvad er en password manager?

En password manager kan give dig mulighed for at gemme dine online kontonavne og passwords på et sikkert sted.

Ved at bruge en password manager kan du bruge et unikt og komplekst password til hver af dine online-konti uden at skulle huske dem alle sammen.

Hvorfor har man brug for en password manager?

Din e-mail, bank, investering, skat, online shopping, sundhedsvæsen, sociale medier og arbejdskonto – bruger du det samme password til dem alle?

Risikoen er åbenlys. Hvis en cyberkriminel får fat i ét password, er der adgang til alle dine konti.

En cyberkriminel, der kommer ind på din e-mail, kan hurtigt nulstille passwords til de konti, du har bundet til den, som den konto, du bruger til at administrere din økonomi.

Det er vanskeligt at skulle huske mange passwords, men ikke så vanskeligt som at rydde op efter en cyberkriminel, der har fået adgang til online konti, som du ønsker at holde sikre.

Om Norton Password Manager

Svage og genbrugte passwords er et element, der står imellem cyberkriminelle og dine personlige og økonomiske informationer.

Norton Password Manager tilbyder de værktøjer, du har brug for, for at kunne oprette, gemme og administrere alle dine passwords, kreditkortinformationer og andre legitimationsoplysninger online – trygt og sikkert i din helt egen krypterede, sky-baserede sikkerhedsboks.

– SIKKER: Opretter automatisk komplekse og unikke passwords for at hjælpe med at beskytte alle dine online-konti.

– SMART: Lader dig hurtigt bestemme, om nogle af dine passwords er svage for så automatisk at opdatere dem til mere komplekse og sikre koder.

– SIMPEL: Gør det muligt for dig at synkronisere logins og andre informationer på tværs af dine enheder, udfylde formularer med et enkelt klik og sikkert dele adgang til sikkerhedsboks med betroede personer.

Læs mere her

Norton Password Manager er en integreret del af Norton 360.