Anmeldelse af Audials Movie 2020

0
1036

Søger du efter en smart måde at optage videoer fra nettet eller måske et program til at lave en backup at dine DVD samlinger, så er Audials Movie helt sikkert værd at tjekke ud. Igennem denne anmeldelse vil vi give vores vurdering af Audials Movie og dens funktionalitet.

Vi ser efterhånden flere og flere film via internettet, hvad enten det er igennem Youtube eller om vi streamer film på de mange filmsider. Til tider er det muligt at downloade film direkte fra nettet, uden brug af nogle specifikke programmer, men skulle du være så heldig at finde den rigtige løsning, er det en sjældenhed at video formatet passer til den ønskede enhed.

Audials Movie giver dig muligheden for at optage dine yndlings videoer via internettet og downloade videoen direkte ned på din PC. Herefter kan du anvende programmets Universal Converter til at konvertere den downloadede video, til flere videoformater, så som AVI, WMV, MP4. Dette gør det muligt at tilpasse den konverterede video til den enhed som du foretrækker, hvad enten det er din PC, Tablet eller Smartphone. Selve programmets design er delt op i tre sektioner, som hver har deres funktion. Dette gør at programmet bliver nemt og overskueligt, hvilket giver dig som bruger et godt visuelt overblik over hvilke muligheder programmet tilbyder.

Du kan også indsætte din yndlings DVD ind i computeren og anvende Audials Movie DVD Ripper funktion, som gør det muligt at kopiere dine yndlings film til din computer eller at konvertere filmen, så den kan afspilles på dine andre enheder. Med Audials Movie kan du også tilslutte dine elektroniske enheder til din Pc og derigennem overføre filer over til computeren.

Ved hjælp af Audials Movie Streaming funktion kan du downloade dine yndlings film eller serier fra de mange online filmportaler samt VoD (Video on Demand) og gemme videoerne på din computer til brugerens ønskede videoformat.

Audials Movie er ikke kun for filmfanatikeren, men er også et rigtigt godt software til musikelskeren. Du kan lave dine egne personlige musiklister, med sange som du henter via internettet og er du ikke tilfreds med musiknumrene kan du anvende Audials Cutting editor der giver dig mulighed for at redigere i dine musiknumre.

download klik her 2 Anmeldelse af Audials Movie 2020

Konklusion:

Så er du vild med film og har du brug for et godt redskab til at holde styr på dine film samlinger samt muligheden for at kunne downloade og overføre film til alle dine elektroniske enheder, så kan jeg helt klart anbefale Audials Movie. Programmet er nemt at navigere rundt i og man behøver ikke være en erfaren computer bruger, for at kunne udnytte programmet til sit fulde. En rigtig god løsning til dig som elsker gratis film på en smart og nem måde. Link til producenten Tunebite.dk.

Positivt:

– Billigt
– Godt Design
– Anvendelse af programmets funktioner
– Nem at Installere

Negativt:

– Kan ikke konvertere til alle formater
– Kan kun redigere musik numre i mp3 format

Tidligere artikelAudials Radio
Næste artikelHold styr på din kodeord med Norton Password Manager