Anmeldelse af Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security er et online antivirusprogram udviklet af virksomheden Trend Micro Inc. til private forbrugere og mindre virksomheder. Ifølge en analyse fra 2014 foretaget af NSS Lab, der sammenlignede Trend Micro Internet Security med tilsvarende softwareprodukter som AVG Internet Security, var Trend Micro Internet Security hurtigst til at reagere på nye internettrusler.

Køb programmet på tilbud

Trend Micro Internet Security er kompatibelt med PC’er, Mac, Android og iOS enheder. Det prisbelønnede antivirusprogram har ét hovedformål: nemlig at beskytte dine digitale data, så du kan opholde dig sikkert på nettet uden at have trusler hængende over hovedet på dig.

Trend Micro Internet Securitys funktioner er mange. Ikke mindst blokerer det webtrusler, der forsøger at true dine data. Den beskytter desuden mod ransomware og andre onlinefarer.

Mange oplever, hvordan deres indbakke dagligt bliver bombarderet med e-mails, der har til formål at narre personlige informationer ud af dem eller få dem til at opgive oplysninger om deres kreditkort. Dette er slut med Trend Micro Internet Security, der beskytter din e-mail og holder bedragerne ude af din indbakke.

En af Trend Micro Internet Securitys fornemmeste opgaver er at beskytte dit privatliv. Det gør programmet ved at blokere for websteder, der virker mistænkelige. Websteder, som kunne formodes at ville stjæle din data.

Med Trend Micro Internet Security kan du også optimere din computeres ydeevne. Programmet er nemlig konstrueret således, at det hurtigt løser de almindeligste små problemer, der måtte opstå. Det betyder mindre spildtid for dig, da du vil kunne forvente, at alle funktioner hurtigt vil fungere igen og køre for fuld hastighed.

Mange forældre føler en vis ængstelse ved at lade deres børn begå sig frit på nettet, da de er lette ofre for IT-kriminelle. Trend Micro Internet Security er medvirkende til at beskytte dine børn, når de opholder sig på nettet. For programmet gør det muligt at indstille både tids- og indholdsbegrænsninger på internettet. Det betyder med andre ord, at dine børn kan udforske internettet sikkert, mens du kan vide dig tryg om, at de ikke støder på upassende indhold eller bliver udsat for cyberkriminalitet.

Trend Micro Internet Security tilbyder beskyttelse i realtid – hele tiden

Man siger, at kriminaliteten aldrig sover. Det gør den heller ikke på nettet. Derfor bør du altid have dit forsvar på plads. Hvis du vælger at investere i Trend Micro Internet Security, er du sikker på at have en løsning, der konstant yder din computer beskyttelse. Den fungerer nemlig hele døgnet rundt, hele året rundt.

Og ikke nok med det, så fungerer Trend Micro Internet Security i realtid. Det betyder, at du modtager advarsler om trusler i samme øjeblik, som de opdages, så du kan handle på det. Du kan derfor vide dig sikker på, at din computer døgnet rundt er godt beskyttelse mod trusler som ransomware, invasioner af privatlivets fred eller af andre former for onlinesvindel.

Du får en hurtig jævn ydeevne med Trend Micro Internet Security

Selvom du ønsker at beskytte din computer, bør disse tiltag ikke gå ud over din computers ydeevne. Det behøver du ikke frygte med Trend Micro Internet Security. Her yder programmet nemlig en hurtig indsats mod mindre almindelige problemer, hvilket ikke gå ud over hastigheden på din computer. Selv når programmet foretager omfattende scanninger, vil du kunne bruge din computer som normalt.

Vær tryg på de sociale medier med Trend Micro Internet Security

At tage del i de sociale medier er en stor del af de fleste moderne menneskers liv. Derfor skal det også være muligt at kunne bevæge sig frit på disse platforme. Det kan du med Trend Micro Internet Security, der lader dig optimere på dine privatlivsindstillinger på en lang række populære sociale medier, som eksempelvis Facebook, Google, Twitter, LinkedIn og mange flere.

Køb programmet på tilbud