Anmeldelse af Surfshark VPN

Surfshark er en prisvindende VPN-tjeneste som hjælper med at kryptere din online data og holder hackere, myndigheder og anden tredjepart fra at overvåge din online adfærd og aktiviteter. Surfshark tillader også at du kan tilgå online indhold som normalt er begrænset til særlige geografiske placeringer – som f.eks. Netflix, Hulu, DAZN og andre streamingtjenester i udlandet.

Læs mere om Surfshark

  • Antal af servere: 800+
  • Antal af serverlokaliteter: 50
  • Land/Jurisdiktion: British Virgin Islands

Selv om Surfsharks netværk er mindre end visse andre VPN-tjenester, indhenter de det med funktioner. Lad os starte med den største gevinst, som de tilbyder: Ubegrænset support af enheder. Hvis du ønsker at køre det hele hjemme, eller på kontoret på Surfsharks VPN, behøver du ikke at bekymre dig om, hvor mange enheder du har på, eller er tilsluttet. De tilbyder også anti-malware, reklameblokering og blokering af spionprogrammer, som en del af deres software.

Surfshark har en solid rækkevidde ved app support, kørende på Mac, Windows, iOS, Android, FireTV og gennem routers. Vi værdsætter især den funktion, som tillader dig at hvidliste visse apps og websites til automatisk at passere igennem deres VPN. Til særlige former for forretningsbrug kan dette være af afgørende, vigtig betydning.

Surfshark tilbyder også tre specielle modus designet for dem, som ønsker at omgå restriktioner og skjule deres online fodaftryk mere omhyggeligt.

  • Camouflage Mode maskerer din VPN-aktivitet, således at din ISP/internetudbyder ikke ved, at du bruger en VPN. Samme funktion findes også i Bitdefender VPN som er en meget anvanceret VPN til både privat- og erhvervsbrug.
  • MultiHop lader din forbindelse springe gennem multiple lande for at skjule dit spor.
  • Endelig gør NoBorders Mode ”det muligt for dig at bruge Surfshark i restriktive områder med succes”. Du skal blot være forsigtig. At gøre enhver af disse tre ting kunne være ulovligt i dit land og kunne resultere i meget alvorlige straffe.

Med hensyn til en årsplan kommer Surfshark meget tæt på mange af de andre VPN-leverandører med $71.88 for det første år. Vær forsigtig, for det synes som om, at den vil stige til $143.40, efter at det første år er endt. Måned-efter-måned planer er $11.95. Deres bedste tilbud er $1.99 pr. måned for deres 24 måneders plan (du betaler $47.76 forud).

Drag absolut fordel af deres gavmilde 30-dages prøvetid for at beslutte, om du synes om denne serviceydelse (og fastsæt måske en påmindelse efter 23 måneder for at se, om du kan overtale dem til en fortsat rabatrate).