Anmeldelse af Goose VPN

Goose VPN er en ny VPN-tjeneste som har et specialiseret netværk af servere til at kryptere din datatrafik. Netværket dækker 26 lande i hele verden med de fleste lokaliseret i Europa og Nordamerika, samt servere i Australien og Hong Kong.

Læs mere om Goose VPN

Vi var interesseret i at vide, hvorfor Goose VPN blev kaldt som det er navngivet. Vores første handling var at henvende os til firmaets medstifter og spørge. Gæs, fik vi at vide, var glimrende vogterdyr. Der er beretninger om vogtergæs, som i den gamle Rom slog alarm, når Gallerne angreb. Gæs har været brugt til at bevogte en amerikansk flybase i Tyskland og et bryggeri i Skotland. Det er klart, at gåsen er en ideel maskot for en serviceydelse, hvis hensigt er at bevogte din digitale kommunikation og datatrafik. Og derfor har Goose VPN sit navn.

Goose VPN har et par glimrende funktioner. For det første kan du straks få et ubegrænset antal af samtidige forbindelser (eller enheder) til brug. For det andet, hvis dit båndbreddebehov er 50 GB, eller mindre pr. måned, kan du tilmelde dig for kun $2.99/pr. måned, den laveste månedlige pris, vi har set indtil videre.

Hvis du ønsker ubegrænset båndbredde, så tilbyder Goose VPN dig at købe et år ad gangen. Deres månedlige afgift for ubegrænset båndbredde er $12.99 pr. måned, men hvis du spenderer $59.88 for et års service, vil du se, at det er den anden laveste årlige pris blandt de VPN-tjenester, vi har anmeldt.

Goose VPN understøtter alle de sædvanlige klienter, indbefattet iOS, Android, Mac og Windows og tilføjer support til routers, Android TV og Linux. De arbejder på en kill-switch funktion. Firmaet tilbyder også 24/7 ticket-baseret support.

Ænder snadrer, gæs skræpper og svaner synger, (vi ved det, fordi vi slået det op). I det store og hele, især på grund af de ubegrænsede forbindelser og den lave årspris, mener vi, at Goose VPN er noget at skræppe op om.

Hvis du ønsker en specialiseret VPN til din Mac-computer, så læs mere via denne artikel om VPN til Mac.