Zynga Poker

Zynga Poker er en Android app som gør det muligt for dig at spille gratis poker online. Der mange poker borde og og pokerturneringer som du kan deltage i via Zynga Poker.

Læs mere om Zynga Poker

Zynga Poker er én af de mest populære og mest downloadede poker apps til Android via Google Play. I alt har 50 millioner brugere Zynga Poker installeret på deres Android enhed.

Som app bliver Zynga Poker løbende opdateret og udviklerne bag tilføjer flere pokerspil, flere turneringer og jackpots som du kan vinde.

Her er nogle af fordelene ved Zynga Poker:

  • Bidrager med en autentisk Poker Tour oplevelse. Du kan spille alle de kendte variationer af poker via Zynga Poker – Texas Holdem, Draw poker, Stud poker osv.
  • Høje statsninger og høje payouts gør det muligt for dig at vinde mange virtuelle jetoner og chips for hver eneste turnering du deltager i og vinder.
  • Forskellige typer af turneringer som 5-mandsbord og 9-mandsbord gør det varieret at spille poker online.
  • Et VIP-program gør det muligt for dig at få særlige bonusser og fordele i Zynga Poker, hvis du vel at mærke er dygtig og heldig nok i dit pokerspil.

Zynga Poker har også integreret den nyeste teknologi som gør det muligt at spille video poker og live poker med top pokerspillere og dine venner.

Hvis du mangler et sjovt og gratis pokerspil, så prøv Zynga Poker til din Android mobiltelefon eller tabletcomputer.