Anmeldelse af McAfee Total Protection 2020

0
651

I en digital tidsalder som vores findes der næsten ikke noget mere vigtigt end at beskytte sig selv og sine data. Både når det gælder computer, tablet og mobiltelefon er vi hver eneste dag udsatte, og det kan meget hurtigt gå meget galt. Derfor kan det sagtens betale sig at investere i et ordentligt beskyttelsesprogram. Men hvor skal man starte, hvad skal man vide, og hvorfor egentlig overhovedet bruge så mange penge på et simpelt digitalt program? Du får svar på alle dine spørgsmål i denne korte anmeldelse af et markedets mest omfattende beskyttelsesprogrammer:

Mere om programmet hos producenten

Hvad får du med McAfee Total Protection?

Kritikere vil mene, at et simpelt antivirusprogram vil være dækkende for deres behov, men hvis du vil vide dig helt sikker, er det en god idé at anskaffe dig den fulde pakke. Med McAfee Total Protection får du:

 • Generel beskyttelse mod det såkaldte ’malware’: software, der er beregnet til at ødelægge din computer, og som typisk findes på små, ubeskyttede hjemmesider eller via e-mails.
 • QuickClean: finder og fjerner filer, der blot er spild på din harddisk – med din tilladelse, selvfølgelig.
 • PC Boost: intelligent komponent, som omstrukturerer ressourcer på din enhed, hvis der er brug for ekstra til programmer, der ellers ikke får det.
 • Web Boost: sørger for, at du får nok ud af dit bredbånd ved automatisk at stoppe videoer, der ellers afspiller af sig selv. Denne komponent virker dog kun i Google Chrome.
 • En Firewall: software, som både beskytter dig mod trusler udefra samt sikrer, at dine egne programmer ikke misbruger dit netværk.
 • Funktionen Min Netværksside: En liste over alle enheder på dit netværk. Her kan du både følge med i, hvilke enheder der er beskyttede samt kontrollere og fjernstyre beskyttelsen på de op til fem enheder, der fås på abonnementet.
 • Funktionen Beskyt Flere Enheder: Fra ’Hjem’-siden kan du med denne funktion sende et link til andre enheder, du gerne vil have beskyttet. Det kan både være Windows, Mac, iOS eller Android.
 • True Key: to-faktor-godkendelse af alle dine adgangskoder.
 • File Lock: funktion, som gør dig i stand til at danne låste mapper på din enhed.
 • Forældrekontrol: ekstern beskyttelse samt tracking af dine børns enheder. Kan skræddersyes efter alder.
 • Identitetsbeskyttelse: Om end denne funktion ikke direkte forhindrer misbrug af din identitet, giver den dig øjeblikkeligt besked, hvis skaden er sket samt hjælper dig på fode igen. Beskyttelse af op mod 10 e-mails, et CPR-nummer, 10 telefonnumre, 10 kreditkort, 10 bankkonti, et kørekort, et pas, 10 medlemskort og 10 sygesikringskort.
 • Fuld VPN (Virtual Private Network): op mod fem enheder på én VPN, som beskytter din identitet, dit netværk, din lokation og dine data på nettet, når du surfer.

Det er altså den helt store pakke, du får med i et abonnement på McAfee Total Protection. Overordnet set er det et program, som fungerer upåklageligt, og som giver dig et brugervenligt design. Det betyder altså, at det nemt kan bruges – også selvom du ikke er nogen teknologisk ekspert – og det giver dig fuld kontrol over, hvad du vil have beskyttet, hvordan det skal beskyttes og i hvilket omfang.

Hvorfor overhovedet bruge penge på et beskyttelsesprogram?

I takt med at vores teknologi bliver hurtigere, smartere og mere beskyttet fra fabrikkens side, bliver hackerne og svindlerne, der florerer på nettet også klogere. Hvis dine data først lander i de forkerte hænder, kan det gå grueligt galt – også selvom du måske ikke mener, at du i første omgang har noget at skjule på nettet.

Ud over at det kan være ubehageligt, at en person, du ikke kender, kigger dig over skulderen, så er der langt mere alvorlige ting, du kan miste. Når først dine data er lækket, er skaden i de fleste tilfælde sket. Adgangskoder, som for mange danskere er den samme på flere platforme, er eksempelvis en kritisk ting at miste. Det betyder nemlig, at der så er frit spil på mere alvorlige sider som din netbank, Borger.dk eller dine sundhedsdata. Samtidig gør det også svindlerne i stand til at overføre dine midler til dem selv eller simpelthen at ødelægge din enhed med virus.

Alle de ting er noget, du undgår med et beskyttelsesprogram, og her kan det altså sagtens betale sig at investere lidt ekstra i et godt program, hvor du er beskyttet hele vejen rundt. Det gør nemlig, at du kan føle dig sikker på alle parametre – også dem, du måske ikke i første omgang selv havde overvejet. McAfee er et sådant program, og selvom prisen, som du betaler et år ad gangen, umiddelbart kan virke høj, så er det penge godt givet ud.

Tidligere artikelAnmeldelse af CyberGhost VPN
Næste artikelAnmeldelse af McAfee Antivirus 2020