Anmeldelse af McAfee Antivirus 2020

Vi lever i en tid, hvor beskyttelse af alle digitale enheder er essentielt. I takt med at teknologien bliver hurtigere, bedre og smartere, bliver de digitale forbrydere klogere, og derfor kan det være godt givet ud at investere i et ordentligt antivirusprogram. Men markedet er stort, og det kan være en svær størrelse at finde rundt i de mange forskellige programmer og det svære teknologiske sprog. Derfor får du her et kort overblik over et af markedets bedste udbydere af antivirusprogrammer:

Mere om programmet hos producenten

Hvad følger med i pakken, når du investerer i McAfees antivirusprogram?

McAfee er en erfaren virksomhed, som udbyder flere forskellige pakkeløsninger, heriblandt også en mere omfattende model, som du afgjort også bør overveje – McAfee Total Protection. Denne kommer dog til en noget højere pris, og i dette tilfælde kan mindre bestemt også gøre det. McAfee Antivirus Plus, som pakken hedder, kommer med en bred vifte af funktioner. Her får du:

 • QuickClean: finder filer på din enhed, som fylder unødigt, og fjerner dem med din tilladelse.
 • PC Boost: intelligens, der gør programmet i stand til at omstrukturere processer, så dine programmer hele tiden kører optimalt.
 • Web Boost: stopper videoer fra at afspille automatisk, hvorfor din hastighed bliver hurtigere.
 • En Firewall: Den omfattende antivirus-del af programmet. En firewall er en software, som både beskytter dig mod udefrakommende trusler, men samtidig også sikrer, at dine egne programmer ikke kan misbruge dit netværk.
 • Min Netværksside: Her får du et hurtigt overblik over alle enheder, der er registreret på dit netværk. Her kan du samtidig også se, hvilke enheder der er under beskyttelse samt justere og fjernstyre beskyttelsen individuelt på enhederne.
 • En VPN (Virtual Private Network): en slags tunnel, som din netværksforbindelse løber igennem. Sikrer dig, at ingen kan se, hvor din forbindelse kommer fra, hvem du er, eller hvordan dine data ser ud.

Du får altså ikke blot generel beskyttelse mod det såkaldte ’malware’ – software, der er skabt til at ødelægge din enhed – der florerer overalt på nettet, men også et brugervenligt design, som gør dig i stand til at skræddersy din beskyttelse, så den passer lige netop til dit behov. Det er således et program, som er meget mere end blot antivirus. Det er netop lavet til, at alle kan benytte det uden at være eksperter på det teknologiske område, gennem store faner, figurer og farver i hjemmeprogrammet. Med denne pakke kan du altså surfe trygt på nettet og vide, at du er fuldt ud beskyttet.

Hvorfor investere i et antivirusprogram?

Du tænker måske, at det må være nok, at du blot passer på, når du surfer rundt på nettet. Det er imidlertid ikke tilfældet, og som du måske kan fornemme fra ovenstående liste, er antivirus-beskyttelse meget mere end blot malware fra små, lyssky hjemmesider eller links i spam-mails. Som nævnt bliver de digitale forbrydere klogere og klogere, og derfor er det vigtigt, at du er beskyttet hele vejen rundt – også selvom udgiften i første omgang kan synes stor og unødvendig.

Havner dine data i de forkerte hænder, er skaden sket, og det er en situation, der for alt i verden skal undgås. Det er ikke blot gamle feriebilleder eller Facebook-beskeder, der står for skud, men hele din digitale data, inklusive sundhedsdata, bankoplysninger og adgangskoder. Sidstnævnte er særligt udsat, fordi mange danskere har den samme adgangskoder til flere forskellige platforme. Det gør livet utroligt nemt for hackere, som hurtigt kan skaffe sig adgang til hele dit system, og ikke blot anskaffe sig private data og økonomiske midler, men også ødelægge din computer gennem deres software.

Det er sjældent noget, du opdager før det er for sent – medmindre du har et antivirusprogram installeret. Netop derfor kan det altså være en investering værd at købe et sådant program, og McAfee er et rigtig godt bud. Programmet har fået topscorer fra flere forskellige anerkendte forbrugertests og -guides, og med dét program er du sikret mod stort set alt. Vil du dog vide dig helt sikker, kan du, som nævnt, med fordel overveje at investere i den helt store pakke, hvori du får en række ekstra funktioner og enheder under dit abonnement.

Hvordan ser programmet ud overordnet?

Der er naturligvis en række fordele og ulemper ved at købe antivirusprogrammet fra McAfee. Du får et nemt overblik her:

Fordele:

 • 100% beskyttelse, testet af flere anerkendte forbrugerguides
 • Gør ikke din enhed langsommere, mens programmet er i brug
 • Giver dig et grundigt overblik over de trusler, der bliver stoppet
 • Sikker søgning med VPN og automatisk kontrol af hjemmesider.

Ulemper:

 • Giver dig ikke den fulde palette af avancerede funktioner
 • Gør opstarten af din enhed op til tre gange langsommere.