Bitdefender MOBILE SECURITY

0
541

Langt de fleste glemmer at beskytte deres mobil mod eventuelle angreb fra hackere. Mens mange kommer fint fra det, så er der også nogen, hvis private informationer bliver lækket, eller hvis internetaktivitet bliver overvåget – og det er faktisk langt flere, end du måske går og tror.

Hvis du vil være sikker på, at det ikke er dig, så kan du læse mere om Bitdefender MOBILE SECURITY lige her, hvor vi gennemgår de ting, som de tilbyder dig, hvis du benytter dig af deres service.

Den bedste beskyttelse af Android mobiltelefoner

Bitdefender MOBILE SECURITY er den bedste beskyttelse til din Android telefon eller tablet. Med deres service bliver du både beskyttet mod potentielle hacker angreb, virusser og diverse malware, så det er altså godt givet ud i sidste ende.

En sikker og hurtig VPN

Bitdefender MOBILE SECURITY tilbyder også en VPN, der både er sikker, hurtig og anonym. Og det er netop de tre ting, som deres VPN kan tilbyde dig. Med i pakkens pris får du nemlig 200 MB om dagen, for at du kan surfe rundt på nettet og samtidig være sikker på, at der ikke er nogen, der holder øje med din aktivitet.

Lås og ryd din mobil på afstand

Bitdefender MOBILE SECURITY gør det også muligt at låse din mobil og rydde den, hvis den skulle blive mistet eller stjålet. Det sikrer dig imod misbrug af din telefon og de eventuelle private oplysninger, som du gemmer derpå. I og med at mange har størstedelen af deres private oplysninger på deres smartphone, så er det altså en egenskab, der kan være guld værd, hvis uheldet skulle være ude.

Privatliv til din konto

Bitdefender MOBILE SECURITY går ikke kun ind og sikrer din mobiltelefon. Betaler du for deres pakke, så får du nemlig privatliv til din e-mail konto også, så du får besked, hvis der er nogen, der prøver at få adgang til din e-mail.

Minimal indflydelse på din mobil

Der er utroligt mange forskellige pakker, der tilbyder at beskytte din telefon. Dog er det også utroligt mange af dem, der har indflydelse på enten din mobils ydeevne eller på dens batterilevetid. Bitdefender MOBILE SECURITY har ingen indflydelse på mobilens batterilevetid, så du kan stadig gå en hel dag uden en opladning, selvom du har programmet til at gøre i baggrunden. Det er en stor fordel, da det er de færreste, der synes, at det er sjovt at bære rundt på en oplader til deres mobiltelefon, hvis det modsatte kunne være tilfældet.

Bitdefender MOBILE SECURITY sammenlignet med lignende produkter på markedet

Som sagt er der flere forskellige produkter fra flere forskellige firmaer, som du kan vælge imellem. Sammenlignet med dem viser tallene dog, at Bitdefender MOBILE SECURITY ligger i top.

Når det kommer til kategorien ”bedste beskyttelse mod infektioner”, så scorer Bitdefender MOBILE SECURITY hele 6.00 ud af 6, hvorfor den altså placerer sig i toppen i forhold til McAfee, Avast og AVG.

Det samme gælder angående mindste indflydelse på performance.

Tidligere artikelBegynderguide til spil på online casino: 3 gode råd
Næste artikelAnmeldelse af League of Legends