Stream indhold fra Showtime med en VPN

Tv’et er efterhånden ikke nær så brugt, som det var engang. Det har været til i mange år, og efterhånden findes der et hav af forskellige kanaler, der alle viser forskellige ting, men alligevel noget nær det samme. Derfor er det ikke længere altid nok.

Ulempen ved fjernsynet er nemlig, at du ikke selv vælger lige præcis, hvad du vil se. Det er allerede bestemt, hvilken film der skal køre fredag aften, og du har ikke noget at skulle have sagt.

Sådan er det ikke med streamingtjenester – og det er blandt andet derfor, at de er så populære. På streamingtjenester vælger du nemlig selv, hvad du vil se – og sådan fungerer det også på Showtime.

Showtime har et væld af forskellige tv-serier og film – og hvis det ikke er det, som du er i humør til, så har de også både boksning og MMA-kampe, som du kan binge i weekenden.

Hvis du vil vide mere om, hvad Showtime er, hvordan du streamer det med en VPN, og hvorfor det overhovedet er noget værd, så læs blot videre her. 

  1. Start med at tilmelde dig NordVPN – klik her. NordVPN har en lang række servere i Amerika, England, EU og hele verden som giver dig mulighed for at streame din favorit online tjeneste. Download og installér NordVPN på din enhed.
  2. Start NordVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de VPN-servere som passer til det land som den online tjeneste befinder sig i du ønsker adgang til.
  3. Log dernæst ind på konto og du har nu adgang til at streame alt indhold fra tjenesten.

Hvad er Showtime?

Showtime er en amerikansk streamingkanal, der bliver brugt på en række platforme rundt omkring i hele verden. Streamingkanalen viser en blanding af både film, tv-serier, som de selv har produceret, boksning og sidst MMA-kampe – altså er det en af de platforme og streamingtjenester, som alle kan være med på, hvilket forklarer, hvordan de har haft over 13 millioner abonnementer bare i USA.

Showtime har mere end 40 originalserier, hvoraf flere af dem har flere sæsoner, som du kan binge på deres streamingtjeneste med en VPN.

Med en VPN er du nemlig sikret, at din streaming fungerer fejlfrit – men du er også sikret en masse andre ting, som du ikke får ved en normal internetudbyder.

Sådan bruger du en VPN til at se Showtime

Hvis du har fået fingrene i en fremragende VPN, så du kan streame showtime, men du ikke ved, hvordan du gør, så kan du blive meget klogere på det her – det er nemlig slet ikke så svært. I virkeligheden er den klaret i tre enkle trin, som alle kan finde ud af at gennemgå.

Først og fremmest skal du selvfølgelig tilmelde dig en VPN. NordVPN er en af de hurtigste og bedste VPN-tjenester på markedet, og derfor er den ideel til streaming. Hvis du bruger en VPN, der er for langsom, så vil det ødelægge din streamingoplevelse; altså er det 100% pengene værd at købe det rette produkt.

Når først du har tilmeldt dig NordVPN, så skal du vælge en sikker serverplacering i USA. Når du vælger en serverplacering, så vil din IP-adresse fremstå som om, at du befinder dig i det valgte land – altså USA i det her tilfælde. På den måde kommer du udenom eventuelle begrænsninger, som der kan være i det land, som du faktisk befinder dig i.

Sidst kan du blot logge ind på din Showtime konto og se både tv og film med høj hastighed, hvilket du vil opleve på grund af din valgte VPN.

Det er altså slet ikke så svært, som det måske lige kan virke i første omgang.

Prøv NordVPN – klik her