Fjern blokeringer på Spotify med VPN

0
1242

Hvem elsker ikke musik? Musik kan understøtte en stemning, ændre en stemning og ganske enkelt vende humøret til det bedre. Hvis du er fast Spotify-bruger, har du sikkert et hav af playlister med alle dine yndlingssange. Men har du nogensinde stået i en situation, hvor du ikke kunne høre den musik, du ville? Måske har du været på ferie, hvor du ikke havde adgang til dine yndlingssange. Måske blokerer din skole, fritidsklub eller arbejde for streaming af musik?

Med VPN kan du fjerne blokeringerne på Spotify – her kan du læse mere om hvordan!

Sådan gør du: fjern blokering på Spotify med VPN

Hovedformålet med at fjerne blokering på Spotify med VPN er, at man kan lytte til sin yndlingsmusik hvor som helst – og hvem ønsker ikke det? Når man gør brug af en VPN, så fjerner man altså blokeringer på alle sange og playlister på Spotify. Sådan gør du:

  1. Du skal først og fremmest tilmelde dig NordVPN – klik her for tilmelding, som er en lynhurtig VPN-tjeneste. Her betaler du for et abonnement – men frygt ej! Du får 30 dages fuld returret, når du tegner et abonnement, hvis du ikke er tilfreds.
  2. Herefter skal du forbinde til en VPN-serverplacering. Det er vigtigt, at du gør det et sted, hvor Spotify ikke er blokeret, og hvor alle dine yndlingssange er tilgængelige. Det kan eksempelvis være derhjemme.
  3. Nu kan du frit nyde alle dine yndlingssange og spillelister på Spotify, uanset hvor du er!

Men hvordan fungerer det egentlig? En VPN gør sådan, at din IP-adresse er registreret til at være et andet sted end der, hvor du er. Det smarte ved en VPN er derfor, at den vedligeholder det netværk, den er tilknyttet. Det gøres for at sørge for, at hastigheden konstant optimeres, og at netværket er stabilt. På den måde sikrer du, at både lydkvalitet og streamingshastigheden er på sit højeste niveau. Alt dette sker, uden at du er nødsaget til at gå på kompromis med privatliv og sikkerhed.

Få ekstra ud af Spotify og det store musikunivers

Hvis du rejser meget, har du måske stødt på dét problem, at nogle sange eller endda hele Spotify ikke er tilgængelig. I eksempelvis Indien, Pakistan og Nigeria er Spotify slet ikke tilgængelig – men du kan få adgang til hele musikuniverset ved at fjerne blokeringer på Spotify med VPN.

Udover at Spotify ikke er tilgængelig i nogle lande, så lukker Spotify Danmark også dit abonnement ned, når du er i udlandet i mere end 2 uger, hvis du ikke har et premiumabonnement. Derfor kan det i sådan et tilfælde også være relevant at gøre brug af en VPN.

Få adgang til Spotify på alle dine enheder

Nu er det klarlagt, hvad du kan bruge VPN til, hvorfor du skal have det, og hvordan du får det – men virker VPN på alle enheder? Ja, den gør! Når du har fået adgang til NordVPN, så kan du få adgang til Spotify på alle din enheder såsom computer, smartphone og tablet. Denne VPN fungerer desuden med alle de forskellige styresystemer såsom Android, Mac, Windows og så videre.

Lad os lige opsummere de klare fordele ved NordVPN:

  1. Du er sikret hastighed og højt serviceniveau
  2. Du sikrer dig, at du har adgang til stort set alt indhold i hele verden
  3. Du får en krypteret forbindelse, der sikrer dit privatliv og dine personlige oplysninger
  4. Du kan bruge VPN på alle enheder og med alle styringssystemer
  5. Systemet er brugervenligt.

Prøv NordVPN – klik her

Tidligere artikelStream indhold fra Showtime med en VPN
Næste artikelSe Hulu i USA med en VPN