Se indhold fra BBC iPlayer med en VPN

BBC er den største tv-kanal i Storbritannien, så selvfølgelig vil du gerne have adgang til alt deres indhold. Det er dog ikke lige til, hvis man bor i Danmark. Her kan du lære, hvordan du får adgang til BBC iPlayer ved at bruge en VPN.

Det smarte ved at bruge VPN er, at du kan lade som om, du bor i et andet land. Du kan altså få adgang til alle de streamingtjenester, som ikke er tilgængelige i Danmark. Det gør du ved at få det til at se ud, som om du bor i et andet land.

Sådan får du adgang

Det første, du skal gøre, er at finde en troværdig VPN-tjeneste. Dette kan du gøre ved at søge på nettet.

1. Start med at tilmelde dig NordVPN – klik her. NordVPN har en lang række servere i Amerika, England, EU og hele verden som giver dig mulighed for at streame din favorit online tjeneste.

2. Download og installér NordVPN på din enhed.

3. Start NordVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de VPN-servere som passer til det land som den online tjeneste befinder sig i du ønsker adgang til.

4. Log dernæst ind på BBC iPlayer konto og du har nu adgang til hele tjenesten.

Når du har installeret din VPN, skal du vælge din placering i det land, hvorfra du ønsker at se indhold. I dette tilfælde, hvis du ønsker adgang til BBC iPlayer, bør du altså vælge en sikker placering England, da det er der, BBC holder til. Nu tror din browser, at du befinder dig i England.

Herefter går du ind på BBC iPlayer online. Nu skulle du gerne have adgang til deres programmer og film og alle deres kanaler. Så nemt kan det altså gøres. Det vigtigste er at sørge for, at du vælger en VPN, der ser fornuftig ud, så det ikke er et program, der giver virus eller lignende. Brug derfor gerne en, du får anbefalet.

Sådan optager du programmer fra BBC

Når du først har fået adgang til BBC iPlayer, kan det være, at du også gerne vil have mulighed for at downloade deres programmer. På den måde kan du have adgang til dem, selv når du ikke er på nettet, eller når din VPN ikke er forbundet. Dette er muligt, hvis du downloader endnu et stykke gratis software så som Audials Movie. Du gør sådan:

  1. Gå ind og download Audials Movie og tryk installér. Følg instruktionerne.
  2. Gå ind under Video Streaming og vælg BBC iPlayer. Følg instruktionerne.
  3. Gå ind på BBC iPlayer i din browser og begynd at se det, du gerne vil optage. Sørg for, at videoen afspiller i den højeste opløsning.
  4. Nu optages filmen eller serien automatisk, imens du ser den, og du kan altså lave andre ting imens. Filen gemmes på din computer.

Det er altså langt fra svært at få adgang til englændernes tv. Det kræver blot en lille smule teknisk snilde, men så er det også let nok. Når du ikke har mulighed for at betale dig til indholdet, må man også mene, at det er moralsk forsvarligt.

BBC laver gratis programmer, og det er altså kun på grund af din geografiske placering, at du ikke har adgang til dem. Men med internettets mange muligheder burde det ikke være en begrænsning, hvor man nu lige befinder sig henne i verden.