Trend Micro Antivirus

Sikkerhed på nettet er en af de helt store kilder til hovedbrud i nutidens samfund. Og selvom vi generelt er blevet bedre til at sikre os på nettet, så bliver de IT-kriminelle ved med at forfine deres metoder, så de kan hive brugeroplysninger ud af os. Det kan have store personlige og økonomiske konsekvenser, hvis man ikke er sikret ordentligt. Derfor vælger mange private såvel som virksomheder at købe sig til lidt ekstra sikkerhed på nettet med en antivirus eller ’beskyttelsesløsning’.

En af de virksomheder, der har stor succes med at beskytte deres brugere mod malware, er den japanske virksomhed Trend Micro Inc, der er et multinationalt cybersikkerheds- og forsvarsfirma med hovedkvarter i Tokyo. Derudover har de regionale og nationale afdelinger placeret rundt omkring i hele verden.

En af Trend Micro Inc.’s mange populære løsninger er Trend Micro Antivirus. Dette program har til formål at opdage farligt indhold eller vira, ligesom det aktivt beskytter din computer mod spyware eller forsøg på phishing.

Køb programmet på tilbud

Sådan fungerer Trend Micro Antivirus

Trend Micro Antivirus er et omfattende beskyttelsesprogram, der har til formål at blokere trusler på nettet og forsvare din computer mod blandt andet ransomware og andre farer, der er forbundet med det at være online. Det kan eksempelvis være de trusler, der følger med, når du bruger din netbank eller shopper på nettet. Dette sker ved hjælp af avanceret AI-læring.

Trend Micro Antivirus virker i realtid og er et skybaseret beskyttelsesprogram. Den viser med andre ord advarsler, inden du får adgang til links eller websteder, der virker mistænkelige. Og det er en omfattende beskyttelse, der både gælder når du benytter din webbrowser, får links i en modtaget mail eller i en instant message.

Trend Micro Antivirus’ 3 scanningsmuligheder

Virusprogrammet Trend Micro Antivirus tilbyder 3 former for on-demand scanninger, der skal hjælpe med at holde din computer fri for vira og andre former for ubudne gæster.

Den første scanningstype er ’Quick Scan’, der kun analyserer de vigtige områder på computeren. Derimod ser funktionen ’Full scan’ hele computeren igennem for at detektere, om der skulle være skadeligt indhold i systemet. Du kan også vælge at foretage såkaldte ’tilpassede scanninger’. Dem benytter du, hvis du kun ønsker at gennemgå en bestemt mappe på din computer for skadeligt indhold.

Når scanningsprogrammerne har kørt færdig, viser Trend Micro Antivirus en sikkerhedsrapport over opdagelserne. Rapporten er forenklet, så du skal ikke bekymre dig om at blive udsat for en masse fagligt information, der ikke giver meget mening for en menigmand. Rapporten gør som sagt status over fundene i computeren. Her kan du læse om antallet af scannede filer, hvilke trusseltyper der eventuelt er fundet, samt scanningshistorikken.

Undgå online svindel og phishing med Trend Micro Antivirus

Programmet er sådan konstrueret, at det søger efter mistænkelig opførsel ved systemstart og kan endog indstilles således, at det automatisk fjerner de filer, der kan true sikkerheden på din computer. Derudover vil en detektor opsnappe potentielt usikre netværk eller forsøg på kapring fra udefrakommende.

Du vil også kunne hente hjælp til at undgå identitetstyveri, hvis du anvender Trend Micro Antivirus. Programmet har nemlig en proaktiv sikkerhedsapplikation, der kan afsløre phishingsvindel, og det vil blokere disse trusler allerede inden de når dit system.

Køb programmet på tilbud