Trend Micro Maximum Security

Internetsvindel er blevet hverdag. Derfor vælger mange at tilkøbe programmer, der skal holde deres mobiler, computere og tablets fri for angreb og trusler. Trend Micro Maximum Security er den største og mest omfangsrige sikkerhedspakke, som den japanske virksomhed Trend Micro Inc. kan tilbyde. Her får du alle de features, som virksomheden også tilbyder i mindre udgaver, samlet i én pakke. Det betyder med andre ord, at du her har en sikkerhedsløsning, der kan efterkomme alle dine krav. Lige fra antivirus-scanner til Facebook sikkerhedsmodul.

Køb programmet på tilbud

Beskyt alle dine enheder

De fleste har mange enheder i deres husholdning. Men ofte glemmer man, at det ikke kun er en computer, der har brug for beskyttelse mod udefrakommende trusler. Også din mobil og tablet er i fare for at møde trusler fra IT-kriminelle. Med Trend Micro Maximum Security får du en omfattende sikkerhedsløsning, der beskytter ALLE dine enheder. Både PC, Mac og mobile enheder.

Gør dine transaktioner sikre med Trend Micro Maximum Security

I dag foregår størstedelen af al håndtering af valuta online. Og ikke nok med det, så er arbejdet flyttet fra bankerne ud til forbrugerne, der selv sørger for alt. Lige fra at betale regninger til at overføre lommepenge. Derfor er det vigtig at optimere sikkerheden omkring sine transaktioner, så ens personlige informationer ikke ryger i hænderne på de forkerte.

Med Trend Micro Maximum Securitys Trend Micro Pay Guard kan du foretage køb og overførelser trygt, uden at du skal bekymre dig om IT-kriminelle, der ånder dig i nakken.

Bloker trusler på nettet med Trend Micro Maximum Security

Der findes mange typer onlinetrusler, som man kan støde på på nettet. Ikke mindst ransomware og phishing. Disse trusler behøver du ikke længere at frygte med Trend Micro Maximum Security, der blokerer trusler og farer. Dermed kan du undgå at blive svindlet af IT-kriminelle, der forsøger at lokke oplysninger ud af dig eller truer dig til at opgive personlig information.

Trend Micro Maximum Security er dit værn til at sikre privatlivets fred

Meget af vores liv foregår online, hvor vi deler selv meget private informationer. Derfor er det vigtigt at vægte sit privatliv på nettet højt ved at sikre det mod udefrakommende trusler.

Dette hjælper Trend Micro Maximum Security med, da programmet blokerer potentielt farlige websteder, der forsøger at stjæle din personlige data.

Husk at beskytte dine børn på nettet

Vores børn er det mest dyrebare, vi har. Men desværre er det ikke altid lige let at beskytte dem. Med Trend Micro Maximum Security har du mulighed for at få en hjælpende hånd, så dine børn ikke bliver udsat for IT-kriminalitet eller upassende indhold.

Det er nemlig muligt at indstille programmet, så det har en række begrænsninger på eksempelvis tid eller indhold. På den måde kan du være med til at redigere i, hvilken type indhold, dit barn må blive udsat for. Det er med til at reducere risikoen for, at dit barn i betragtelig grad bliver udsat for nogen form for farer online.

Få optimal ydeevne med Trend Micro Maximum Security

Det er ganske almindelig praksis, at ens computer mister yderevne, når den skal køre mange programmer på én gang. Men du behøver ikke frygte for din computers ydeevne med Trend Micro Maximum Security. Programmet er nemlig skruet sådan sammen, at den let kan løse helt almindelige problemer, uden det har nogen effekt på din computers ydeevne.

Øg din sikkerhed med adgangskoder

Hvis man ønsker at gøre sine enheder endnu mere sikre, er det et godt råd at sørge for at optimere sine adgangskoder. Med Trend Micro Maximum Security er det let at oprette og administrere komplekse adgangskoder, så du let og sikkert kan logge ind på dine foretrukne websteder.

Køb programmet billigt