Super Mario 3 – Mario Forever

Hvis du husker de første Super Mario spil, så kan du simpelthen ikke se bort fra denne PC-version til Windows. Super Mario 3 – Mario Forever er en gratis genskabelse af det klassiske Super Mario Bros spil til Windows, som vil kunne holde dig beskæftiget i timevis, også selv om du ikke har spillet Mario spillene før.

Download her

Drag endnu engang på eventyr med den godmodige blikkenslager fra Italien og før ham gennem 8 forskellige verdener placeret i dette underholdende platform-spil. Mario skal forbi talløse monstre og forhindringer for at besejre den onde drage Koopa og frelse den tilfangetagene prinsesse Peach.

Super Mario 3 : Mario Forever er virkelig en klassisk og meget underholdende genskabelse af Mario spillene. Endnu en gang skal du nemlig fastgøre din skiftenøgle og sikkerhedshjelm og fører den buttede blikkenslager gennem mange fantasifulde verdener og levels. Disse verdeners forskellighed gør at spillet er varieret og udfordrende.

Der er også tilsat en fornyet grafik og meget bedre scrolling sammenlignet med de tidligere versioner af Mario spillene. Du skal rejse gennem verdener, der strækker sig fra underjordiske huler fyldt med vand til verdener oversvømmet med varm lava. Naturligvis er der mange nyheder i spillet – en mulighed for at gemme dit spil, spritnye fjender og bonusser, du kan samle op undervejs, er kun nogle få af dem!

Imidlertid behøver fans af det originale, gamle Mario ikke at frygte noget – det er stadigvæk det samme spil, bare opgraderet. At samle mønter, at springe ind i rørsystemer – det er her stadigvæk! Vent ikke med at downloade Mario Forever lige nu – og genfind glæden ved det klassiske videospil.